Gratis

LEAN INNOVATION – THE UNICORN HUNT, A CRASH COURSE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alkmaar

Robijnstraat 11

1812 RB ALKMAAR

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
LEAN INNOVATION – THE UNICORN HUNT, A CRASH COURSE

Over dit evenement

Waarom weten bedrijven zoals Dropbox, Uber en Spotify zo snel te groeien tot megabedrijven? Hoe krijg jij dezelfde mentaliteit bij je bedrijf? Het gaat om snelle keuzes maken, naar je klanten luisteren en flexibel zijn om tot die ‘unicorn’ te komen. In deze crash course nemen Menno en Mike je mee in lean innovation en wat de impact daarvan kan zijn in deze snel veranderende wereld. Én hoe je dit kunt inzetten om nieuw talent te werven.

De regio, maar ook Nederland, staat voor de uitdaging om interessant te blijven. Investeren in een nieuw product gaat meestal samen met een hoop onzekerheid. Na deze crash course heb je een handvat hoe jij als persoon of jouw bedrijf kleinschalig kan starten met lean innovation. Hierdoor kun jij zonder gelijk veel te investeren gaan jagen op je eigen unicorn. Met deze jacht trek je nieuwe business aan en verhoog je je onderscheidend vermogen om nieuw personeel te werven.

Mike en Menno zijn allebei werkzaam bij Create BV in Alkmaar. Bij Create ontwikkelen jonge professionals online applicaties met impact. Sinds begin 2019 zijn Mike en Menno samen op jacht. Mike vanuit zijn business achtergrond, Menno vanuit zijn ervaring in de IT. Hun doelwit? De Unicorn – een innovatief idee met maximale impact op de wereld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alkmaar

Robijnstraat 11

1812 RB ALKMAAR

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen