LEAP LIFEFORCE ENERGY AWAKENING PROCESS

Venster Acties

Meerdere data

LEAP LIFEFORCE ENERGY AWAKENING PROCESS

LEAP LIFE FORCE ENERGY AWAKENING PROCESS

Door Corine Straub

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 27 okt. 2022 11:00 - vr. 5 mei 2023 13:00 CEST

Locatie

De Kruisberg 1 Klootsemastraat 7009 CE Doetinchem Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

LEAP  Lifeforce Energy Awakening Process is een directe overdracht van levenskrachtenergie die op natuurlijke wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, ook wel kundalini-ontwaking genoemd. 

Kundalini is een van de namen die wordt gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die in ieder mens aanwezig is. Het sluimert echter vaak in ons; we tappen er maar een beperkt deel van uit. Maar eenmaal ontwaakt, vindt een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats met voortdurende blootstelling, waardoor meer bewust bewustzijn ontstaat. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die zo vaak onbereikbaar is met andere middelen.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie en creëert verschuivingen door de verschillende hersengolven en interne processen, waardoor lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd hebben opgebouwd (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden verwijderd. 

Elke ervaring van het ontwaken van de levenskracht/kundalini, van de vroegste tekenen tot de latere eindmanifestaties, wordt regelmatig waargenomen bij deelnemers. Maar in tegenstelling tot de meeste praktijken is dit geen eigenzinnig of zelfgenererend proces. Het is het pad van overgave , een natuurlijk en intuïtief energetisch proces dat je systeem op geen enkele manier zal schokken.

LEAP brengt precies teweeg wat je systeem op dat moment nodig heeft - je te begeleiden om terug te stappen in je authentieke kracht, in de herinnering aan je essentie, in meer flow, vervulling en vreugde van het bestaan.

PRAKTISCH:

Het is belangrijk om 2 uur voor de sessie niets te eten. 24 uur voor de sessie geen alcohol drugs te nemen. Het is prettig om kleding te dragen waar je vrij in kan bewegen. Draag laagjes voor als je het warm of koud krijgt. Heb je een lievelings yogamat thuis. Neem die lekker mee. Maak het jezelf comfortabel. LEAP SEMI PRIVATE is een groepsessie van 5 DEELNEMERS. Er is veel persoonlijke aandacht en begeleiding voor overgave en integratie van het proces.

Over de organisator

Georganiseerd door
Corine Straub
Uitverkocht