LEAP sessie | Studio YORAH Groningen Lifeforce Energy Awakening Process

Venster Acties

LEAP sessie | Studio YORAH Groningen Lifeforce Energy Awakening Process

Welkom in de wereld van 'jouw eigen levensenergie'. Ik nodig je van harte uit de LEAP te nemen tijdens een groepsessie in Groningen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Groningen Radebinnensingel 9 9711 EL Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Mijn naam is Carmen en ik begeleid je als LEAP-facilitator, oftewel ik werk met energie, jouw energie. Door gebruik te maken van muziek, aanraking en energietechnieken, begeleid ik jouw tijdens een sessie van ongeveer 75 minuten terug naar je essentie: jouw energie wordt in gang gezet.

Voor wie?

LEAP is niets meer - en minder, dan jouw eigen levensenergie. Om die reden kan iedereen het ondergaan. Mocht je vragen hebben, of de sessie geschikt is voor je? Neem dan contact met me op! Deze sessie in Groningen is een groepssessie waarbij ik ruimte maak voor 10 personen.

Wat kun je ervaren?

LEAP is energiewerk, waarbij je eigen energie in beweging komt. Patronen, angsten, emoties kunnen loskomen. Je kan tintelingen ervaren, visioenen ontvangen, dit verschilt per persoon. Een LEAP-sessie kan gezien worden als transformerend: je kunt namelijk al tijdens één sessie oude patronen doorbreken. Het is vooral belangrijk dat je je kunt overgeven aan de energie.

Afbeelding van evenement