€ 30,25

Learn & Connect #5: Personal branding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Office Stories - co-working space for creatives

Verbeetenstraat 10

4812 XL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere creatieve freelancers?

Over dit evenement

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

Over de training

Met steeds meer freelancers om ons heen is het belangrijk dat we onszelf onderscheiden. Dat je opvalt als ondernemer in jouw markt. Maar hoe doe je dat nu precies?

Je hebt het vast al vaker gehoord: mensen doen zaken met mensen. De persoon achter het bedrijf wordt steeds belangrijker. Maar hoe zorg je er nu voor dat je jouw personal brand goed inzet? Simpelweg je marketingboodschap de bune over gooien is niet meer genoeg. We willen weten wat iemand drijft, waar zij voor staat en waarom ze bepaalde dingen doet. We willen ons kunnen identificeren met de mensen waar we iets van kopen. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw belangrijke boodschap overkomt op de juiste mensen?

Tijdens Learn & Connect nummer 5 duiken we dieper in het fenomeen personal branding. We bekijken wat een personal brand kan betekenen voor jouw bedrijf, hoe het je helpt om te groeien en waarom het belangrijk is om het in te zetten.

We gaan gelijk aan de slag met jouw eigen brand, zodat jij aan het eind van de avond precies weet vanuit welke merkwaarden jij je bedrijf kunt runnen!

Dit ga je leren:

Waarom het belangrijk is om een personal brand te bouwen en hoe dit jouw bedrijf helpt

- Hoe personal branding jou helpt om met de leukste klanten samen te werken

- Waarom je geen influencer hoeft te zijn om een personal brand op te bouwen

- Hoe je jouw persoonlijke visie, missie en core values vormt en wat je daar aan hebt.

- Waarom je why vinden belangrijk is, maar dat het nog vaak fout gaat én wat je dan wel moet doen om mensen aan je te binden.

- Verschillende voorbeelden ter inspiratie voor jouw eigen branding

- Je maakt jouw eigen personal branding mindmap, de leidraad voor al jouw content

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden.

Over de trainer

Sylvia is mede-eigenaar van Office Stories en heeft haar eigen branding agency. Sylvia heeft sinds jongs af aan al een grote interesse in alles wat met branding te maken heeft. Van het kijken van reclames tot het bedenken van concepten, zo had ze op de basisschool haar eigen tijdschrift ontwikkeld en startte ze op haar 16e samen met Marit haar eerste eigen modeblog. De afgelopen jaren had Sylvia een succesvol fotografie bedrijf dat volop groeide door het neerzetten van een personal brand. Nu heeft ze kennis uit dat bedrijf ingezet voor haar eigen branding agency. Vele uren heeft ze gestudeerd en geanalyseerd waardoor de kern van een succesvolle branding voor haar kraakhelder is. Wat werkt wel en wat werkt niet? Dit gaat ze jou vertellen tijdens deze Learn & Connect avond.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Office Stories - co-working space for creatives

Verbeetenstraat 10

4812 XL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen