Learning Lunch Circulaire Economie met Klaske Kruk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis

2 Het Vijvertje

1811 EW Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een nieuwe learning lunch met Klaske Kruk - over de circulaire toekomst van Alkmaar!

Datum: 5 juni
Tijd: 12:00-13:00 uur
Locatie: Het Nieuwe Warenhuis
Adres: Het Vijvertje 2, 1811 EW Alkmaar
Gastspreker: Klaske Kruk

Lunch mee en leer meer over circulaire economie! Meld je aan: host@hnwalkmaar.nl of koop hier alvast een ticket.
Kosten: €15,00 (niet leden), €10 (HNW-leden)

Op woensdag 5 juni organiseert Het Nieuwe Warenhuis weer een learning lunch. Overheerlijk, duurzaam en lokaal eten in combinatie met een interessante lezing en netwerk. Dit keer een learning lunch van Klaske Kruk (https://www.linkedin.com/in/klaskekruk/). Zij vertelt over wat de circulaire economie kan betekenen voor economische groei, duurzame steden en communities en verantwoorde consumptie en productie.

Toen niemand nog van een circulaire economie had gehoord pionierde Klaske al met de eerste koplopers aan circulaire initiatieven in Nederland. Sindsdien heeft ze veel geleerd van de vele bedrijven en overheden in binnen en buitenland die de eerste stappen op dit terrein waagden. Ze verspreidt die opgedane kennis en kunde met veel enthousiasme met de door haar opgerichte sociale onderneming: Circularities (https://circularities.com).

Klaske begon Circularities omdat zij in haar werk zag dat een circulaire economie als complex, theoretisch en ingewikkeld wordt beschouwd. Terwijl een circulaire economie regio’s en bedrijven toekomstbestendig en innovatief maakt. Het is noodzakelijk voor het voortbestaan van veel bedrijven, het creëert banen en is een zeer effectieve manier om de energie transitie aan te pakken. Circularities focused op concrete stappen die je morgen kan nemen en zorgt ervoor dat je met veel energie aan de slag gaat.

Voordat Klaske circularities oprichtte was zij programmadirecteur bij Circle Economy. Klaske is een vaak gevraagd spreker op conferenties van Vancouver tot Parijs.

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Warenhuis

2 Het Vijvertje

1811 EW Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen