€ 66

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lage Vuursche

Hoge Vuurscheweg 2

3749 Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
ONTSNAP EVEN AAN DE DAGELIJKSE SLEUR EN STAP IN HET AVONTUUR DAT IS JOUW LEVEN!!

Over dit evenement

Ik had geen idee hoe Gerdi de Oostenrijkse Alpen naar London kon brengen. Maar dat is precies wat ze deed. Dat en meer .... Wat mij het meest is bijgebleven van deze dag is AVONTUUR. [...] Door deelname aan de workshop kon ik mezelf toestemming geven meer lol te hebben met mijn dagstructuur, avontuurlijk om te gaan met vaardigheden, kennis en te spelen.
Ik heb de overeenkomsten ontdekt tussen de grootsheid van bergen en paarden, waarmee ik werk. De boodschap is dezelfde. Wees groots. Wees stoutmoedig. Blijf klimmen, stap voor stap. Blijf in het nu en ga door.
Dankjewel, Gerdi en deelnemers. Zo'n bijzondere dag - het gezelschap, de prachtige omgeving, natuur en een roedel herten. Om nooit te vergeten.”
~ Jo Courtney, Trainer of Visionary Leaders (deelnemer London workshop)

Niet in de Oostenrijkse Alpen, maar op de Nederlandse heide *

Het mogen dan de Oostenrijkse Alpen niet zijn, maar de Nederlandse heide is ook prachtig.

Je ademt diep in en luistert. De wind ruist door de bomen. Een vliegtuig bromt ergens hoog boven je hoofd, maar verder is het stil.

Ook in je hoofd is het stiller geworden. De woordenstroom die altijd door je hoofd dreunt, is ver naar de achtergrond gedrongen. Slechts een zacht murmelen blijft.

Struinend door bossen en over heide kom je tot rust. Ben je in staat te zien wat je achter wilt laten. En wat je zult doen om het avontuur dat jouw leven is een nieuwe impuls te geven.

Wil je ook even weg uit de dagelijkse sleur, genieten van de natuur en tegelijkertijd jouw avontuur nieuw leven inblazen? Reserveer dan jouw plek voor de 1-daagse workshop 'Leef Jouw Leven!'.

Deze workshop is voor jou als …

✴ Je ooit wist hoe je je eigen leven zou leiden, maar tegenwoordig vooral gefrustreerd bent omdat je alleen nog maar verplichtingen hebt

✴ Je nauwelijks nog weet hoe je je eigen leven vorm zou geven en nu wilt (her)ontdekken hoe je die droom, die visie nieuw leven kunt inblazen

✴ Je dringend behoefte hebt aan een time-out, zodat je jouw levensavontuur een nieuwe impuls kunt geven

✴ Je jouw ideeën, inspiratie en creativiteit ruimte wilt geven, zodat je kunt ontdekken hoe je meer van jezelf in jouw leven kunt terug brengen

In de workshop zul je …

✴ (her)ontdekken wat jouw (kern)waarden zijn die de basis van je levensdroom, je visie vormen

✴ jouw grenzen bepalen en leren hoe je ze kunt handhaven, zodat anderen je niet van je pad leiden

✴ ontdekken welke rollen je in het leven prioriteit wilt geven

✴ besluiten welke stappen je gaat nemen om jouw leven te leiden op een manier die bij jou past

Wanneer ik te veel in mijn business bezig ben, ga ik volledig op in mijn werk. Dan ben ik te veel bezig met mederwerkers, klanten en de dagelijkse gang van zaken. Voor mij als visionair is het belangrijk om tijd en ruimte te maken om te kunnen dromen en duidelijkheid te krijgen. Gerdi Verwoert geeft visionairen en anderen die hun prioriteiten willen verleggen op originele wijze en in de mooiste omgevingen de tijd en ruimte die ze nodig hebben.
Ben je een CEO, entrepreneur, visionair, ondernemer en heb je behoefte aan meer duidelijkheid ... Zet deze datum in je agenda!”
~ Andrew Eggelton, Presenting Mentor (deelnemer London workshop)

Ben je het rennen op het hamsterwiel meer dan zat en klaar om te ontdekken hoe je jouw leven kunt leven in plaats dat van een ander? Klaar om het avontuur aan te gaan?

Neem dan een time-out en zet deze datum in je agenda!

Ik ben Gerdi, Dare Greatly Coach & Guide.

Normaal gesproken gids ik creatieve, visionaire mensen, CEO’s, entrepreneurs, ondernemers en andere mensen, die gefrustreerd zijn omdat ze het gevoel hebben vast te zitten in een dwangbuis van dagelijkse activiteiten door de onmetelijke grootsheid en stilte van de Oostenrijkse Alpen. Daar kunnen ze hun visie voor leven en werk nieuw leven inblazen.

Door hen uit hun gebruikelijke omgeving te halen, weg van alle drukte en stress, en ze in een compleet andere te brengen, help ik hen af te stappen van het hamsterwiel. Ik neem ze mee in de stille, enorme, prachtige, tijdloze en inspirerende bergen. Vanuit een volledig ander perspectief op hun leven en werk kijkend, is er ruimte voor inspiratie, ideeën, creativiteit en meer.

Precies wat ze nodig hebben om hun gedrevenheid nieuw leven in te blazen. Om met hernieuwde passie het pad van hun eigen (levens)visie te kiezen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lage Vuursche

Hoge Vuurscheweg 2

3749 Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen