Leer- en innovatienetwerk Stimulering gezondheid achterstandsgroepen

Venster Acties

Leer- en innovatienetwerk Stimulering gezondheid achterstandsgroepen

Leer- en innovatienetwerk Stimulering gezondheid achterstandsgroepen door persoonlijke preventie via e-health

Door VitaValley

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 28 okt. 2021 02:00 - 03:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

“Alleen innovatie als het de gezondheidsverschillen verkleind!”

In steeds meer steden in Nederland werken verschillende partijen samen om de gezondheid van mensen in een kwetsbare positie (lage SEP) te stimuleren via e-health én door middel van een integrale wijkaanpak. Zij zetten de Persoonlijke Gezondheidscheck (van &Niped) óf Mijn Positieve Gezondheid (van iPH) in.

Dit in combinatie met een gesprek dat het bewustzijn rond hun gezondheid vergroot en ze uitnodigt te werken aan de verbetering daarvan draagt bij aan de verbetering van gezondheid in Nederland. Per wijk benaderen zij minimaal 25 mensen om ook macro-informatie over de gezondheidssituatie te kunnen destilleren.

Alleen innovatie als het de gezondheidsverschillen verkleind

Op donderdag 28 oktober geeft Carlo Buise van Radboud MC, samen met Pharos en VitaValley, een webinar over ‘alleen innovatie als het de gezondheidsverschillen verkleind’. Wil jij hier meer over weten? Schuif aan bij dit webinar!

Over de organisator

Georganiseerd door
VitaValley

VitaValley realiseert innovaties met grote impact op het werk van zorgprofessionals en op de gezondheid van veel burgers. Wij beogen een transitie van zorg naar gezondheid en als er toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Verkoop beëindigd