Gratis

Leer in één avond hoe je meer geluk kunt brengen i

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Event Locatie

Krayenhofflaan 25

6541 PN Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil je nog gelukkiger worden in je leven ?

Over dit evenement

We leven in een geweldig land en hebben duizenden mogelijkheden in super omstandigheden. Toch zijn we niet altijd zo gelukkig als we zouden willen zijn. En sterker nog, we zijn geregeld niet zo gelukkig als we denken dat we moeten zijn.

We zitten vaak vast in een sleur en doen onze dagelijkse bezigheden vanaf het moment dat we opstaan, aankleden, ontbijten en werken. Weer dezelfde collega’s met dezelfde klachten, na de file eten en nog even tijd voor ons zelf en dan weer naar bed. In dit land met mogelijkheden moet er toch iets aan deze situatie te doen zijn.

Ook al is de situatie hierboven waarschijnlijk te zwart / wit geschetst we willen allemaal meer geluk ervaren in ons leven, altijd verder groeien.

Wil je hier iets aan doen en ben je bereidt hier tijd in te steken en jezelf open te stellen voor nieuwe informatie, dan is deze workshop voor jou.

Je gaat leren:

- Wat de reden is dat je als persoon op een bepaald niveau van geluk bent afgesteld

- Wat de reden is waarom je als persoon blijft hangen op dit niveau

- Je krijgt inzicht in de verschillende emotionele niveaus die er zijn

- Je krijgt kennis van manieren om je emotionele toestand aan te passen

- Wat je per direct kunt inzetten om gelukkiger te zijn

De informatie in deze workshop is gebaseerd op de kennis en ervaring van velerlei personen; Joe Dispenza, Tony Robbins, T Harv Eker, Bob Proctor, Jack Canfield, Abraham Hicks, Dean Graziosi, Oprah Winfrey en vele anderen. Deze kennis heeft al vele mensen geholpen een nog beter leven te leiden en te groeien als mens.

Schrijf je nu in voor deze workshop door je te registeren via deze site

De workshop is op 28 januari om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur in. Deuren openen om 19.15 uur. De locatie ligt op loopafstand van het centraal station.

De workshop wordt gegeven door Frank van Wezel. Frank is al meer dan 20 jaar actief met het verweven van kennis en kunde om zijn leven naar een hoger plan te tillen. De laatste jaren is hij naast het lezen en luisteren van boeken ook zeer actief in het volgen van seminars, workshops en trainingen. Al deze kennis en ervaring wil hij graag delen zodat ook anderen kunnen profiteren van deze inzichten.

De kosten voor de workshop bedragen 5,= (cash op de avond zelf). Deze kosten dekken de uitgaven voor ruimte en koffie/thee. Al het geld dat over is wordt gedoneerd aan de Playfull Foundation die ten doel heeft kinderen en tieners deze kennis ook bij te brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Event Locatie

Krayenhofflaan 25

6541 PN Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen