Gratis

Lees iQlub+ Het allesboek over uitvindingen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Westland | De Lier

28 Van Rijnstraat

2678 BP De Lier

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
LeesiQlub+ 'Het allesboek over uitvindingen'

Over dit evenement

Wil jij weten... wat een octrooi is? Hoe Lodewijk XIV op het idee kwam om zeep te maken? Waarom Benjamin Franklin in een storm ging vliegeren? Wat de reden is Archimedes naakt door de straten van Syracuse eureka riep? En wat uitvindingen nu eigenlijk precies zijn? Dan is deze Lees iQlub+ precies voor jou! Met behulp van het allesboek over uitvindingen van Martijn Min maken we deze middag kennis met de meest belangrijke en absurde uitvindingen. Natuurlijk met veel knotsgekke feiten en weetjes. En niet te vergeten het heldenverhaal van de uitvinder van wc-papier Joseph Gayetty!

LeesiQlub+ is onderdeel van stichting iQ+ en in samenwerking met Bibliotheek Westland. LeesiQlub+ is een leesclub voor (hoogbegaafde) kinderen in de basisschoolleeftijd.

Adviesleeftijd: Vanaf groep 5

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Westland | De Lier

28 Van Rijnstraat

2678 BP De Lier

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator stichting iQ+

Organisator van Lees iQlub+ Het allesboek over uitvindingen

Stichting iQ+ heeft het streven de handen van professionals, onderwijs, gezondheidszorg, overheid en ouders ineen te slaan om het pad voor het hoogbegaafde kind te banen, opdat het intellectuele talent tot bloei komt.
Stichting iQ+ staat voor verbinding van initiatieven die een positief verschil kunnen maken voor het hoogbegaafde kind. Deze initiatieven wil de stichting een podium bieden.
Stichting iQ+ wil graag een wegwijzer zijn voor een ieder die zijn/haar weg wil vinden in alle informatie en kennis rondom hoogbegaafdheid.
iQ+ is een stichting, die volop in het veld opereert, meedenkt, ideeën uitwerkt, adviseert en ondersteunt. De stichting wordt gedragen door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om de doelstellingen te realiseren.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen