Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Zaak Breda

11 Keizerstraat

4811 HL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We delen kennis en kennissen met onze partner De Zaak Breda. Breda Start Up community brengt ondernemers en investeerders samen.

Over dit evenement

Legal Pubquiz op De Zaak Breda

Op donderdagavond 12 maart 2020 worden de leden van de Breda Start Up community op de proef gesteld! De Zaak Breda van Rijppaert & Peeters Advocaten, partner van Breda Startup, organiseert dan namelijk een Legal Pubquiz. Tijdens deze avond zal de juridische kennis van de deelnemers worden getest. Bovendien geven de advocaten van De Zaak Breda handige tips voor (startende) ondernemers. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Natuurlijk zou het geen evenement van de Breda Start Up community zijn als de avond niet wordt afgesloten met een Bourgondische Netwerkborrel. Uiteraard geven wij dan een Rondje van De Zaak Breda!

Voor wie? Leden van de Breda Start Up community, maar ook introduceés en (startende) Bredase ondernemers zijn van harte welkom!

19.30u Ontvangst

20.00u Welkomstwoord Breda Start Up

20.15u Legal Pubquiz

21.15u Bourgondische Netwerkborrel

22.30u Afronding

Waar? Op De Zaak Breda (Keizerstraat 11, Breda). Wanneer u met de auto komt, dan kunt u het beste parkeren bij Mols Parking (Achter de Lange Stallen 1, Breda)

Gaat u er met de winst vandoor?

Tot de 12e maart!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Zaak Breda

11 Keizerstraat

4811 HL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen