Lego Mindstorms Dojo

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Kennemerwaard - Alkmaar De Mare

2 Laan van Straatsburg

1826 BZ Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens twee sessie pas je de robots aan, programmeert ze en legt je robot een parcours af. Bestel dus 2 tickets! Voor ninja's vanaf 9 jaar.

Over dit evenement

Tijdens de eerste sessie ga je de bestaande robots aanpassen en verbouwen en in de tweede sessie nog wat verbeteringen aanbrengen (als dat nodig is ;) ).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Kennemerwaard - Alkmaar De Mare

2 Laan van Straatsburg

1826 BZ Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator CoderDojo Kennemerwaard

Organisator van Lego Mindstorms Dojo

Bij CoderDojo Kennemerwaard leren wij kinderen tussen 7 en 17 jaar programmeren met verschillende tools. Wij maken onder andere gebruik van Scratch, Micro:Bit, diverse programmeertalen als HTML/CSS, diverse robots als Sphero, Dash, Ozobot en nog veel meer. Naast het leren programmeren ontmoeten deelnemers ook anderen die hetzelfde over computers denken.
CoderDojo Kennemerwaard is er voor iedereen. Je kunt bij ons terecht als je nog nooit geprogrammeerd hebt, maar ook als je al verder bent. Hier leren we van en met elkaar. 
Wij maken development en leren programmeren een leuke en sociale ervaring. We zijn op meerdere plekken actief. CoderDojo Kennemerwaard is opgestart vanuit Bibliotheek Kennemerwaard.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen