LEGO® SERIOUS PLAY® Method -  Training Facilitator
€ 2.500 – € 2.600
LEGO® SERIOUS PLAY® Method -  Training Facilitator

LEGO® SERIOUS PLAY® Method - Training Facilitator

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

24 Torenallee

5617 BD Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De training wordt georganiseerd door de AVMM Coöperatie u.a. en wordt uitgevoerd door LEGO SERIOUS PLAY trainer, Michel Cloosterman.

De uitvoering van de training is in de Nederlandse taal. De manual is Engelstalig.

Het trainingsprogramma LEGO® SERIOUS PLAY® voldoet aan de eisen van de Associatie van Master Trainers en volgt het programma zoals dat door hen is ontwikkeld. De Associatie van Master Trainers is oorspronkelijke ontwerper en ontwikkelaar van de methode. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://seriousplay.training/?page_id=6

De doelstellingen met de training door de Associatie zijn:

De facilitator in de LEGO SERIOUS PLAY methode voorzien van de kennis, vaardigheden, en theoretische achtergronden van de methode in combinatie met het vertrouwen en de tools die nodig zijn om succesvol aan de slag te gaan.

Faciltators voorbereiden op het ontwikkelen en voorbereiden van workshops die ze gaan aanbieden aan hun (interne) clienten.

Kritisch onderzoeken op welke wijze zij een workshop ontwikkelen en optimaliseren ten boeve van hun client.

Het volledige programma

Het volledige programma duurt vier dagen. Ieder dag beginnen we om 08.30 en eindigt de dag om -uiterlijk- 17.30 uur. Dit met uitzondering van dag 3. Dan volgt na een gezamenlijk diner, groepswerk waarbij deelnemers een eigen workshop gaan ontwerpen. We eindigen dan om uiterlijk 22.00 uur.


Dag 1: Introductie van het 'core-proces' van de methode, de belangrijkste theorieën en oefenen met de verschillende 'applicatie-technieken'.

Dag 2: Oefenen aan de hand van Real Time Strategy voor de Enterprise workshop, een workshop ontwikkeld voor strategie en business development. Tevens reflectie op de stappen die gezet en theorie gaan toepassen.

Dag 3: Voltooiing van de Real Time Strategy workshop, oefenen met uw rol als facilitator, gevolgd door groepswerk

Dag 4: Presentatie van de ontworpen workshop s, gevolgd door feedback. Uitvoeren en oefenen met de Real Time Strategy voor de Team workshop, een workshop ontwikkeld om het potentieel van een team te 'ontdekken'

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Seats2meet Eindhoven Strijp-S

24 Torenallee

5617 BD Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen