€ 62,91

Leiderschap: De Weg van de Vreedzame Krijger + VEEL GRATIS JUBILEUM EXTRA'S

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Asperen, Schildkamp

Leerdamseweg 44

4147 BM Asperen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma

12.30 Inloop

13.00 Kennissessie

15.00 Pauze

15.15 Workshop

17.00 Borrel en afsluiting

18.00 Goodie Bags!*

Kennissessie Leiderschap: De Weg van de Vreedzame Krijger

Tijdens de kennissessie van Erik Hein gaan we het hebben over leiderschap en wat daar voor nodig is. Hij doet dit aan de hand van de weg van de vreedzame krijger, levenslessen en leiderschapslessen door vallen en opstaan. Aan de orde komen:

  • de drie psychologische basisbehoeften,

  • eigenaarschap,

  • mentale kracht in slechts één woord,

  • wijsheid ligt voor je voeten,

  • en de drie stappen van leiderschap.

Elk mens heeft behoefte aan verbinding, autonomie en een gevoel van competentie en deze drie zijn de ingang voor training, coaching en leidinggeven. Leiderschap begint met zelfverantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap, gebaseerd op eigen geleerde levenslessen. Mentale kracht c.q. weerbaar zijn is een keuze en obstakels zijn de weg. Een leider en coach luistert, leert en leidt… en wel in die volgorde.

We gaan deze thema’s in woord en praktijk uitdiepen… hard werken dus! Take Away Message van de kennissessie: Dit gaat over mij en over jou!

Over de spreker

Drs. Erik Hein is Bewegingswetenschapper (RUG) en Epidemioloog (VU) en psycholoog in opleiding (OU, BSc). Hij was docent Gevaar en Geweldbeheersing bij de Politie met als specialiteiten vuurwapentraining, aanhouding en zelfverdediging en didactiek. Daarnaast is hij auteur en journalist voor vakbladen en Vechtsport magazines. Hij is allround Vechtsporter, grondlegger van de leraar opleidingen Kickboksen en MMA in Nederland (SKMO) en Trainer-Coach Weerbaarheid en Agressie.

WIJ ZIJN DAN OOK JARIG!! EN DAAROM TRAKTEREN WIJ MET HEEL VEEL GRATIS EXTRA'S

GRATIS Workshop Coaching in 'het Bos'

Na de kennissessie ben je van harte uitgenodigd in 'het bos' waar we een leuke workshop over coaching houden. Diverse trainers van RDTA zullen dit begeleiden. Alle coaching bij RDTA is gericht op het zelf voelen en ervaren. Door oefeningen en werkvormen die hierop gericht zijn, proberen we de kandidaat niet te overtuigen van een andere manier maar laten we deze begeleid ervaren. Door deze insteek zal de manier van denken veranderen doordat het gedrag anders is geworden.

Nieuwsgierig naar deze oefeningen? En hoe je deze ZELF kunt inzetten? We behandelen het in deze korte workshop waar we een aantal van de oefeningen de revue laten passeren!

En als BONUS krijg je ook nog eens GEHEEL GRATIS het boekje 'Mama hoe zeg ik NEE' van Daphne Pieterson waar 10 oefeningen zeer uitgebreid in staan uitgeschreven.

GRATIS Borrel

Uiteraard sluiten we af met een borrel en een hapje. Even napraten op informele wijze.

GRATIS GOODIE BAG

Er worden goed gevulde Goodie Bags uitgedeeld. Want wie jarig is, trakteert! Zoals je al kon lezen, zit daar o.a. het boek Mama hoe zeg ik NEE t.w.v. € 14,95 in maar daarnaast nog véél meer! Ga dus niet weg voor we trakteren!

Kosten

Kennissessie € 50,00

Workshop GRATIS

Borrel GRATIS

Goodie Bag GRATIS

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Asperen, Schildkamp

Leerdamseweg 44

4147 BM Asperen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen