€ 12,50

Leids Eerstejaars Festival 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Park Landskroon

32 Oude Rijnsburgerweg

2342 BC Oegstgeest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Haal je ticket voor hét hoogtepunt van de EL CID-week op 16 augustus: Het Leids Eerstejaars Festival!

Over dit evenement

Belangrijk! Ben je deelnemer of vrijwilliger tijdens de EL CID-week 2019? Dan is je polsbandje ook je ticket voor het LEF en heb je geen extra ticket nodig.

Het Leids Eerstejaars Festival is traditioneel hét hoogtepunt van de EL CID-week. Een groot terrein, een foodcourt en de laatste mogelijkheid om je nog te laten informeren over alles wat Leiden te bieden heeft. En niet onbelangrijk: toffe artiesten (nog bekend te maken)!

Toegang

Toegang is uitsluitend voor deelnemers van de EL CID-week en studenten die studeren aan Hogeschool Leiden of Universiteit Leiden op vertoon van collegekaart en identiteitsbewijs (16+).

Activiteiten

Op het LEF is er meer te beleven dan alleen artiesten. Zo is er bijvoorbeeld tot 18:00u een informatiemarkt met verenigingen en organisaties waarbij jij je kan aansluiten. Kom langs bij de percelen en neem een kijkje bij de verenigingen en organisaties die je nog niet kent (of nog beter wil leren kennen). Dit is ook voor veel verenigingen de laatste kans om je ergens in te schrijven!

Wil je even relaxen? Plof dan lekker neer onder de grote tenten op een van de vele zitzakken. Heb je zin om te sporten? Ga dan een balletje trappen of ga langs een aantal toffe attracties!

Heb je honger of dorst gekregen van al dat dansen? Het foodcourt vol met trucks met lekkere happen staat voor je klaar!

Er is natuurlijk nog veel meer! Dus kom om 14:00u naar het LEF en geniet van het grootste studentenfestival van Leiden: Het enige echte Leids Eerstejaars Festival!

Fiets

Het terrein Park Landskroon is goed te bereiken met de fiets. Je kunt de fiets parkeren vlak op de daarvoor bestemde plekken naast het festivalterrein.

Openbaar vervoer

Naast het festivalterrein bevindt zich een bushalte. Je kan op verschillende manieren met het openbaar vervoer bij deze bushalte komen. Vul in de reisplanner van 9292ov als eindbestemming ‘Corpus, Oegstgeest’ in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Park Landskroon

32 Oude Rijnsburgerweg

2342 BC Oegstgeest

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen