Verkoop beëindigd

LennArt Temmink & Friends

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hammond virtuoos uit Twente komt naar het Kleinste Podium van Twente op zondagmiddag 21 oktober.
“Een uitzonderlijk talent” kreeg de 18 jarige Lennart Temmink te horen nadat hij Cor Bakker uitdaagde voor een Hammond battle in het televisieprogramma “Mooi weer de Leeuw” van Paul de Leeuw.
Al vanaf zijn 10e is hij verslaafd aan de Hammond. Niet alleen het spelen maar ook voor het opknappen en onderhouden heeft hij grote passie. Lennart speelde onder andere met Franky McCoy (Sash!, Candy Dulfer), George McCrae (bekend van de 70’s hit Rock your Baby) en Berget Lewis.
Met dank aan enkele lokale muziekvrienden wanen we ons in een rokerige jazzclub uit de jaren 60 en mogen we genieten van een volwassen Lennart Temmink die voor deze gelegenheid zijn muzikale vrienden Mart Nijen Es (Ten Times A Million, Vandenberg’s Moonkings) en Martin Gort (Paul de Leeuw, Thijs van Leer, Loïs Lane) heeft uitgenodigd. Cheyenne Pattiwaël – bekend van de NDC sessions en showcases – zal als gastzangeres een bijdrage leveren. Onder het motto: 'je mag best helden hebben maar het zou mooi zijn als er nog wel één van leeft' is Lennart beïnvloed door George Duke, Billy Preston en Cory Henry. LennArt & Friends speelt op zondag 21 oktober om 15h in Café de Cactus te Hengelo. Zaal open vanaf 14h, de entree bedraagt €7,50. Aan de deur €10,- (indien niet voortijdig uitverkocht).

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen