Lente welzijn beurs (Groei&Ontdekking)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

het Klokhuis

2 Weberstraat

3816 VC Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Spirituele beurs Groei&Ontdekking

Over dit evenement

Gratis Entree

De beurs staat dan in het teken van het inluiden van de lente. Jezelf weer openen, en weer lekker naar buiten. Net als dat de bloemen weer hun kleuren zullen laten zien. Is het tijd om jouw kleuren ( je zijn ) ook te delen, hier op aarde.

De dag is weer gevuld met verschillende fijne standhouders, die je graag weer handvatten willen aanreiken. Time to be you!

Akashic records healing - trance healing - 5D - hand massages - voet massages - kinesiologie - psychometrie - kaartleggingen - kristallen - Coaching - Access Bars - was tekenen - aura sprays - mediums - licht taal en nog veel meer!

Ook hier zullen er weer fijne workshops en meditaties gegeven worden.

Workshops/meditatie:

Klank Healing meditaties, door Maggie Tahalele

Tijdens deze middag zijn er een aantal klank healing meditaties die je kunt bijwonen.

Om 13:00, 14:30 en om 16:00.

Deze duren 30 minuten - Bijdrage € 10

De klanken zijn van zelfgemaakte klankschalen en er zijn nog andere zelfgemaakte klankvormen, waar Maggie gebruik van maakt. Wat samen een mooie en unieke frequentie heeft! De klanken zijn van hoge frequentie die resoneren op cel niveau waardoor healing kan ontstaan en zelf-inzichten kunnen ontvouwen.

Tussen de Klank Healing Meditaties is er gelegenheid voor een

persoonlijke consult en remedie in draagflesje te maken. We bespreken de thema of hulpvraag en werken samen met het hogere zelf.

Bijdrage €25

12:30 tot 13:30

Diepe Alpha Meditatie - Janneke

Mediteren brengt je terug naar de kern van wie je werkelijk bent, en neemt je mee naar binnen in jezelf, Het is mogelijk met deze meditatie in een zeer diepe laag van ontspanning te komen en beperkende gedachten en emoties los te laten, zodat je meer vrijheid kunt ervaren.

Bijdrage € 10,-

13:30 tot 14:15

Healing workshop, liefde voor jezelf – Tanja

Deze healing workshop staat in het teken van liefde voor jezelf en is een uitnodiging om jezelf nog meer lief te hebben.

Een moment om je lekker onder te dompelen in zelfliefde en deze energie neer te zetten in alle gebieden van jouw leven. Wat kan (nog meer) zelfliefde bijdragen aan jouw lijf en jouw leven? Wat maakt de liefde voor jezelf allemaal mogelijk?

Visualisaties, healing, liefde en lichtenergie hartchakra meditatie en alles wat er op dat moment gezien en gehoord wil worden.

Bijdrage € 10.—

45 tot 60 minuten

14:30 tot 15:30

Reis naar het hart- Sophie

Ga mee met een innerlijke reis naar je hart. Want als je in diep contact komt met je hart lijkt het wel alsof je even op vakantie bent.

Stel je eens voor dat je op een prachtig wit strand loopt met je geliefde(n). Je hoeft helemaal niets. Je hoeft alleen maar genieten. Je voelt je op je gemak bij de mensen om je heen. Gedachten over boodschappenlijstjes verdwijnen naar de achtergrond. Je bent aanwezig in het moment.

Tijdens deze workshop ga je een staat van liefdesbewustzijn ervaren. Liefde is de hoogste trilling in dit universum. In stilte, subtiele beweging en samen-zijn wordt je uitgenodigd tot authentiek contact met jezelf. Een intieme ontmoeting waarbij je ontdekt hoe je je hart onvoorwaardelijk kan openen voor alles wat er in je leven verschijnt en verdwijnt.

Wat anderen zeggen:

“Meteen na de sessie voelde ik me lichter, de spanning die ik maanden met me meedroeg was gek genoeg weg.”

“Het was voor mij een onbekende, unieke manier van werken. Ik voelde mij sinds lange tijd gehoord, gezien en begrepen.”

“Woorden zijn fijn, maar een fysieke transformatie is wezenlijk. Sophie’s begeleiding maakt dit mogelijk.”

Bijdrage €10,-

15:30 tot 16:30

Introductie licht taal – Rowena

Licht taal is een vorm van heling. Het werkt met een zuivere vibratie. Licht taal activeert healing op cel niveau and beyond that. Het gebruiken van licht taal kan je heel erg helpen om weer in je kracht te gaan staan. Vooral omdat we aan de slag gaan met het hart en de keel. Door deze twee chakra's weer te verbinden, kun je weer jouw waarheid gaan leven. Vandaar uit kom je weer in de flow van creatie.

We gaan tijdens deze introductie daarmee aan de slag.

Bijdrage € 10,-

With love,

Rowena

www.healtobefree.com

info@healtobefree.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

het Klokhuis

2 Weberstraat

3816 VC Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen