Gratis

Lentebijeenkomst desamentafel 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Adventkapel

Amersfoortseweg

3712 BC Huis ter Heide

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 1 april vieren we ons jaarlijks Lentebijeenkomst. Dit jaar is het thema Integriteit, het domein van de ethiek ofwel het moreel juist handelen. Een begrip wat sterk verbonden is aan het belang om alle belanghebbenden (of betrokkenen) zoveel mogelijk recht te doen in een specifieke situatie. Integriteit is een woord dat steeds vaker valt, als indicator van een zoekende samenleving die niet langer gedomineerd wordt door instanties die het morele gezag uitdragen.

Tijdens deze lentebijeenkomst willen wij als samentafel met jou op zoek gaan naar het laden van het woord integriteit en daaraan gerelateerde begrippen. Wat betekent integriteit voor jouw praktijk, hoe geef jij daar vorm aan en waar denk jij dat onze samenleving behoefte aan heeft? Het denken hierover vormt een wezenlijk onderdeel van onze visie ‘Van Zorg naar Leven’. Deze visie gaat alleen betekenis krijgen als we hier samen vorm en inhoud aan geven. We nodigen je daarom van harte uit om tijdens de lentebijeenkomst hier een bijdrage aan te leveren!

Het programma belooft inspirerend te worden met interessante sprekers. De details hierover delen we in de aanloop naar 1 april.


Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay


----------------------------------

desamentafel als orkest

Het theater desamentafel wil zich inzetten om alle aanwezigen (het publiek, de acteurs, de muzikanten) zich thuis te laten voelen. Een bezoek is een ervaring, een ondervinding. Het publiek wordt uitgenodigd om op zijn of haar eigen wijze deel te nemen aan de voorstelling. Het theater met publiek vormt een kleine afspiegeling van de samenleving. En…misschien wil je wel eens als solist optreden? Het theater staat bekend c.q. is berucht om haar interactie met het publiek. Voordat je het weet doe je mee, los van welke rol dan ook!
Publiek bestaat uit degenen die voor het eerst komen, die incidenteel aanschuiven en die frequent langs komen. Wil jij een rol in ons publiek? Lees dan meer hierover op onze website hoe je die verbinding kunt maken.

Wij geloven in kosteloze kennisuitwisseling en daarom brengt desamentafel geen kosten in rekening. Wij vinden het belangrijk dat De Samentafel goed wordt voorbereid en daarom wordt er dus energie in gestoken. Mocht je op het laatste moment (binnen 48 uren) afzeggen, dan zullen wij 25 euro in rekening brengen.

Contact: mail@desamentafel.nl of 06-50476492

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Adventkapel

Amersfoortseweg

3712 BC Huis ter Heide

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen