Lenteconcert door docenten en master-studenten Prins Claus Conservatorium

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint Hippolytuskerk

6 Achterwei

9246 TL Olterterp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master, geven een klassiek concert.

Over dit evenement

Helaas ivm Corona-virus is dit concert op last van de overheid GEANNULEERD. Dus op 18 april gaat het niet door!

We proberen een nieuwe datum te vinden.

Op zaterdagmiddag 18 april 2020 begint om 16:00 uur het Lenteconcert in de St. Hippolytuskerk in Olterterp (vlakbij Beetsterzwaag) door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium. Zij spelen klassieke kamermuziek.

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving. In de opleiding hoort het geven van concerten, waar wij hen graag de gelegenheid voor geven in dit sfeervolle historische kerkje in bossen van Olterterp gelegen.

En Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, dat vlakbij het kerkje is, biedt deze avond een drie gangen "Concert-menu" aan voor € 32,50. Reserveren rechtstreeks bij het restaurant (Tel 0512 382 222 ).

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs (Cultbee is een culturele ANBI), partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen! Meer informatie: www.cultbee.nl en www.hanze.nl/nld/onderwijs/kunst/prins-claus-conservatorium

Datum: zaterdag 18 april 2020; Plaats: St. Hippolytuskerk, Achterwei 6, 9246 TL Olterterp. Ga het bos-pad in tegenover Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, vlakbij Beetsterzwaag. Parkeren: naast de kerk of naast Hotel-Restaurant “Het Witte Huis”, Van Harinxmaweg 20, 9246 TL Olterterp. Aanvang: 16:00 uur; ontvangst vanaf 15:30 uur met koffie/thee. Het concert duurt een uurtje zonder pauze. Entree-concert: € 11, - (incl 9% BTW) (t/m 18 jaar: gratis) per persoon. Kaartverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint Hippolytuskerk

6 Achterwei

9246 TL Olterterp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen