€ 15 – € 35

LentisRide 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lentis Zuidlaren - de Kimme

6 E

9471 KE Zuidlaren

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na het succes van vorig jaar organiseren we weer een LentisRide! Samen springen we met 100 medewerkers en partners 120 km in het (race) zadel, en fietsen we een nieuwe route langs Lentis locaties! Wil jij er bij zijn op 8 mei 2020?

Het kan! Waan je een echte prof door je in te schrijven voor dit unieke event waar motoren (van MBT Assen) en ervaren wegkapiteins van Grinta, de weg voor je vrij houden en waar alles verder voor je wordt geregeld! Het enige wat jij mag doen is trappen en je kan het nog zittend doen ook. Lentis in Beweging tijdens de LentisRide 2020!

Benieuwd naar de beelden van 2019? Klik hier voor het filmpje!

Dus let op wielerfanaten! Ben je in het bezit van een racefiets én beschik je over een goede conditie...dan mag je dit niet missen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Er kunnen 100 mensen mee, geef je dus snel op!

Programma
08.30 - 09.00 LentisRide ontvangst
09.00 - 09.20 Aftrap/Welkom
09.20 – 09.30 Opstellen in pelotons (gemiddelde snelheid 28 km/pu - goed te doen in een peloton)
09.30 - 16.00 120 km. in het zadel met onderweg ravitaillering (oa. lunch en pauzestops)
16.00 - 17.00 LentisRide afsluiting in fietskleding (alcoholvrij :))

Route
De LentisRide start in Zuidlaren op het terrein van Dennenoord. Parkeren kan rond de Kimme. De route zal dit jaar wederom langs verschillende Lentis vestigingen gaan. Dit jaar zal de LentisRide langs Norg, Leek, Drachten, Eelde en Zuidlaren gaan!

Kosten
Deelname kost € 15 euro, mits je een LentisRide shirt hebt. Wil je een nieuw shirt of heb je nog geen shirt dan zijn de kosten € 25. Het is ook mogelijk om een introducee mee te nemen. Een introducee betaalt € 35 euro. De prijs is inclusief een compleet verzorgde dag. Het zal je aan niks ontbreken, jij bent ten slotte de prof waar het deze dag om draait!

Uniek LentisRide Wielershirt ( indien je dit nog niet hebt)
Inschrijven kan tot een paar dagen voor het event. Wil je verzekerd zijn van een passend shirt schrijf je dan in voor 26 maart. Op 26 maart geven we de maten van de shirtjes door aan de leveranciers. Schrijf je je na 26 maart in dan kan het zijn dat je een maat groter/kleiner krijgt. We proberen uiteraard iedereen een passend shirt te geven, maar beseffen ons dat het een uitdaging is.

Vragen? lentisleefstijl@lentis.nl

Deelname is op eigen risico. Helm verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lentis Zuidlaren - de Kimme

6 E

9471 KE Zuidlaren

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen