€ 16,73 – € 53,26

Leo's Champagne & Oysters

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Villa Thalia

31 Kruiskade

3012 EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We know how to party with class

Leo’s is een must see & do voor de levensgenieter, die een avond lang in een wervelende roes van muziek, dans en mooie mensen niet afslaat. De rode loper en de dansvloer staan elke editie vol met shining and smiling people. Een hemelse avond met magische entertainment, de beste party people van Nederland en beats van internationale top dj’s. Een nacht om te herinneren en te koesteren. Wie zichzelf wilt trakteren op een avond ‘’joy for heart & soul’’, laat zich verleiden om naar Leo’s te gaan.

Leo's Champagne & Oysters

Vrijdag 20 september staat in het teken van champagne en oesters. Leo's keert dan wederom terug naar de grootste en bekendste evenementen locatie in het centrum van Rotterdam, namelijk Club Villa Thalia. Oud en vertrouwd, maar met vernieuwde elementen als live entertainment, spectaculaire lichtshows, indrukwekkende acrobatiek en verbluffende visuals op het 360 graden scherm. Kortom uitgaan op internationaal niveau.

Vroege vogels pakken korting

Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.leosevents.nl en Facebook. Een limited aantal early bird. Een early bird regulars kosten 25,00 euro (27,41 euro incl FEE) dus zorg dat je er meteen bij bent en shine met ons op de rode loper tijdens Leo’s Champagne & Oysters!

Summer chique

De dresscode is ‘summer chique’. Leo’s staat er bekend om dat de mannen hun pak aantrekken en de vrouwen komen in hun mooiste jurk en voorzien van hoge hakken. Wij merken dat anno 2019 een jeans gecombineerd met een overhemd, colbert en nette schoenen ook zeker tot de mogelijkheden behoort, maar als het aan ons ligt… Gents, wear your suit and ladies, come in your best dress & high heels.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Club Villa Thalia

31 Kruiskade

3012 EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen