€ 16,92 – € 37,89

Leo's Secret Valentine

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

31 Kruiskade

3012 EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

‘’All you need is…’’ Leo’s!

Het 5-jarig jubileum van Leo’s in De Doelen was een ongekend succes! Met trots kijken we terug op een prachtige editie dat ons bloed, zweet en tranen gekost heeft. Tijd om vooruit te kijken! Met 2019 in het zicht en Valentijnsdag op de planning is het tijd voor Leo’s Secret Valentine!

Vrijdag 15 februari staat in het teken van plezier, verleiding en romantiek. Leo's keert dan terug naar de grootste en bekendste evenementen locatie in het centrum van Rotterdam, namelijk Club Villa Thalia. Oud en vertrouwd, maar met vernieuwde elementen als live entertainment, spectaculaire lichtshows, indrukwekkende acrobatiek en verbluffende visuals op het 360 graden scherm. Kortom uitgaan op internationaal niveau.

De line-up houden wij nog heel even geheim, maar jullie mogen ons er op vertrouwen dat dit -zoals jullie gewend zijn- wederom van hoog niveau zal zijn! Hieronder treffen jullie belangrijke data aan om in de gaten te houden:

- 19 december: release line-up
- 20 december: start voorverkoop regular tickets

De dresscode is ‘chique with a touch of red’. Leo’s staat er bekend om dat de mannen hun pak aantrekken en de vrouwen komen in hun mooiste jurk en voorzien van hoge hakken. Wij merken dat anno 2018 een jeans gecombineerd met een overhemd, colbert en nette schoenen ook zeker tot de mogelijkheden behoort, maar als het aan ons ligt… Gents, wear your suit and ladies, come in your best dress & high heels.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 22 november om 10:00 uur via www.leosevents.nl en Facebook. Er gaan dan een LIMITED aantal Early Birds in de verkoop voor de prijs van 15,00 euro (16,92 euro incl FEE). Regulars kosten 25,00 euro (27,41 euro incl FEE) dus zorg dat je er meteen bij bent en shine met ons op de rode loper tijdens Leo’s Secret Valentine!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

31 Kruiskade

3012 EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen