€ 199

'Leren presenteren in 1 dag' (incl. certificaat)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationsplein 45

Filmtheater Kriterion

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leren presenteren in 1 dag!

Vrijdag 22 november 2019 is Rotterdam gastheer van het grootste seminar van Nederland op het gebied van presenteren. In Filmtheater Kriterion zal het fenomeen 'Presenteren' volop aan bod komen.

Dit landelijke seminar is geschikt voor iedereen die veel negatieve ervaringen heeft met presenteren of juist zijn of haar presentatievaardigheden wil verbeteren.


Doelgroep
Wilt u nooit meer blunderen tijdens een presentatie voor de directie? Bent u bestuurder van een sportvereniging en wilt u met meer overtuiging uw boodschap bij uw leden laten landen? Of staat er een belangrijke conferentie gepland waar u wilt schitteren? Dan is deze seminar een must om bij te wonen!

Trainer
Onder leiding van onze toptrainers krijgt u tijdens dit landelijke seminar de tools om uw presentatie voortaan met vertrouwen tegemoet te zien en niet meer gestresst maar zelfverzekerd over te komen.
Niet alleen voor uw publiek, maar vooral voor uzelf!

Praktijksituatie nabootsen
In tegenstelling tot de meeste seminars zullen alle deelnemers tijdens het seminar wél worden gevraagd om een presentatie voor te bereiden. U start deze voorbereiding op basis van een aantal praktische handvatten die tijdens het seminar door de trainer worden aangereikt.

De trainer zal de focus leggen op structuur en opbouw van de presentatie. Maar ook zaken als hoe om te gaan met toehoorders, stem, houding en angst zullen worden toegelicht.

Vervolgens zullen een aantal deelnemers (at random) worden geselecteerd om voor een grote groep een presentatie te houden. Geen van de deelnemers weet dus wie er uitgekozen zal worden om te presenteren.
Op deze manier wordt er een perfecte praktijksituatie nagebootst en wordt er bij alle aanwezige deelnemers maximale spanning opgebouwd!

Certificaat
Na het seminar ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Vraag naar mogelijkheden
Vraag uw werkgever, vereniging of instelling naar de mogelijkheden voor het bijwonen van dit landelijke seminar!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stationsplein 45

Filmtheater Kriterion

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen