€ 199

'Leren presenteren in 1 dag' (incl. certificaat)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationsplein 45

Filmtheater Kriterion

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leren presenteren in 1 dag!

Vrijdag 27 oktober is Rotterdam gastheer van het grootste seminar van Nederland op het gebied van presenteren. In Filmtheater Kriterion zal het fenomeen 'Presenteren' volop aan bod komen.

Dit landelijke seminar is geschikt voor iedereen die veel moeite heeft met presenteren of last heeft van presentatieangst. Het kunnen ook mensen zijn die veel negatieve ervaringen hebben opgedaan met presenteren of geen of nauwelijks ervaring hebben met presenteren.

Wil je nooit meer blunderen tijdens een presentatie voor de directie? Of dat ene belangrijke sollicitatiegesprek niet verknallen? Wil je een Nieuwjaarsspeech of een persconferentie voortaan met vertrouwen tegemoet zien?
Dan is deze seminar een must om bij te wonen!

Je krijgt tijdens deze landelijke seminar de tools om je presentatie voortaan met vertrouwen tegemoet te zien en niet meer gestresst maar zelfverzekerd over te komen. Niet alleen voor je publiek, maar vooral voor jezelf.
Deze seminar kan zo maar de carri
èreversneller of een opmaat naar iets groots zijn.


Praktijksituatie nabootsen
In tegenstelling tot de meeste seminars zullen alle deelnemers tijdens de seminar wél gevraagd worden om een presentatie voor te bereiden, naar aanleiding van een aantal hele zinvolle handvatten die tijdens de seminar door de trainer worden aangereikt om een presentatie zo goed mogelijk vorm te geven.

De trainer zal de focus leggen op structuur en opbouw van de presentatie. Maar ook zaken als hoe om te gaan met toehoorders, stem, houding en angst zullen worden toegelicht.

Vervolgens zullen een aantal deelnemers (at random) worden geselecteerd om voor een grote groep een presentatie te houden. Geen van de deelnemers weet dus wie uitgekozen zal worden om te presenteren. Op deze manier wordt er een perfecte praktijksituatie nagebootst en wordt er bij alle aanwezige deelnemers maximale spanning opgebouwd!

Na iedere training ontvangt iedere deelnemer een certificaat!

Vraag je werkgever naar de mogelijkheden voor het bijwonen van dit landelijke seminar!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stationsplein 45

Filmtheater Kriterion

3013 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen