Lesjesmiddag 3 (donderdag 4 februari)

Venster Acties en details

In verkoop op 22 jan. 2021 om 09:00

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Reijnier Vinkeleskade 53

53 Reijnier Vinkeleskade

1071 SW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lessen volgen als een echte FonsVitae-er

Over dit evenement

Momenteel onderzoeken wij of onze lesjesmiddagen - die helaas binnen de verlengde lockdownperiode vallen - verschoven kunnen worden naar latere data. Definitief bericht hierover verschijnt z.s.m. op deze webpagina.

---------------------------

Wat leuk dat je online en/of offline kennis hebt gemaakt met het Fons! Om nu je beeld van onze school compleet te maken, kun je een 'lesjesmiddag' bezoeken: een middag waarin je vier boeiende mini-lessen (van ca. 30 minuten) voor verschillende schoolvakken volgt. Zo ervaar je hoe het is om een echte FonsVitae-leerling te zijn.

Om de lesjes-klassen niet te groot te maken, vragen we je om je vooraf aan te melden voor een lesjesmiddag. Klik hiervoor op de groene knop ‘Registreer’ (die vanaf 22 januari om 9.00u verschijnt)* en neem op de dag zelf je inschrijfbewijs mee.

Tot gauw op het Fons, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

* Om iedereen een eerlijke kans te geven om deel te nemen, gaat de aanmelding pas op 22 januari om 9.00u open. De eerste helft van alle lesjesmiddag-plaatsen wordt op dat moment beschikbaar gesteld, en de tweede helft vanaf 29 januari.

Datum en tijd

Locatie

Reijnier Vinkeleskade 53

53 Reijnier Vinkeleskade

1071 SW Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen