Gratis

Meerdere data

LessonUp Learn and share event

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PPL

Sittarderweg 75

6412CC Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor iedereen die in schooljaar 2017/2018 met een account van LessonUp aan de slag is gegaan bieden wij een tweetal bijeenkomsten aan waarvan u er minimaal 1 dient bij te wonen. De bijeenkomst zal 2 uur duren en tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst zult u horen welke vernieuwingen er zijn in LessonUp, wat er nog staat te gebeuren, maar gaan we vooral in op wat wij als lesgevers nu doen met dit programma en hoe dit onze lessen verrijkt. Op alle SVOPL scholen is de WIFI in gebruik wanneer we de eerste bijeenkomst starten zodat u ook direct aan de slag kunt met alles wat u op deze middag leert en maakt.

Neem daarom uw eigen device mee (laptop of tablet bij voorkeur).

Wij zien u graag op een of beide bijeenkomsten, doordat de vernieuwingen elkaar snel opvolgen en we veel tijd besteden aan het leren van elkaar en delen met elkaar zijn de bijeenkomsten niet hetzelfde waardoor u beide bijeenkomsten kunt bijwonen om aan uw eigen professionaliteit te werken. Dit zal ook gevalideerd worden d.m.v. leraarregisterpunten.


Locatie PPL: Let op parkeren is op deze mooie locatie een bekend probleem. Omdat het grote merendeel van de inschrijvingen van deze locatie kwam is hier toch voor gekozen. Overweeg om te parkeren bij het Herle college (Heldevierlaan, Heerlen, loopafafstand) of in de wijk, let op bij aantal straten of delen van straten verboden te parkeren. Probeer zoveel mogelijk te carpoolen. Kom je met de fiets of brommer? Dan kun je deze parkeren bij de parkeerplaats van bezoekers (onder de hoofdingang) en dan de metalen deur nemen.Veelgestelde vragen

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Hier komt je antwoord

Nee, dit mag ook via je device, we scannen je ticket bij binnenkomst ter regristratie.

Delen met vrienden

Locatie

PPL

Sittarderweg 75

6412CC Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen