Let op: maandag 11 april 2022 is de nieuwe datum Albert Lee @ De Cactus

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Artiesten

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Let op: Albert Lee heeft zijn tour opnieuw verplaatst naar begin 2022, maandag 11 april is de vervangende datum ! Tickets blijven geldig!

Over dit evenement

Up-date 18 maart 2021, de vervangende datum voor Albert Lee in de Cactus is maandag 11 april 2022! Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk geldig!

Up-date 07 maart 2021, er volgt nog een vervangende datum. Albert Lee heeft zijn tour opnieuw verplaatst, we wachten op een nieuwe datum voor begin 2022!

Up-date 24 maart 2020: verplaatst naar maandag 8 maart 2021 ivm de corona crisis!

Beste muziekliefhebber, 

Vanwege de corona crisis en bijbehorende maatregelen van de overheid hebben we het concert van Albert Lee & zijn Band helaas moeten verplaatsen naar de eerst volgende mogelijkheid; maandag 8 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk geldig en we hopen op jullie begrip.

(Het concert stond gepland voor maandag 6 april 2020 aanstaande)

Zelf zijn we zeer vereerd dat het toch gelukt is om een nieuwe datum te vinden. En sterker nog, deze tour start zelfs op maandag 8 maart in De Cactus.

Het duurt inderdaad nog wel even, maar dan hebben we des te meer tijd om er naar uit te kijken.

Met vriendelijke groet namens Albert Lee, zijn band, manager en team De Cactus.

Oorspronkelijke tekst:

Op maandag 6 april 2020 komt Albert Lee opnieuw naar De Cactus met zijn band! Let op: dit keer maar  eenmalig er komt dus geen extra show!

Albert Lee is een levende gitaarlegende, de 75-jarige Brit heeft maar liefst twee Grammy awards op zijn naam staan en speelde o.a. in de bands van The Everly Brothers, Joe Cocker, Eric Clapton en Bill Wyman's Rhythm Kings. ‘Mr. Telecaster’ bespeelt de legendarische Fender-gitaar als geen ander en wordt dan ook door collega-gitaristen de hemel in geprezen. Eric Clapton: “He’s the greatest guitarist in the world. The ultimate virtuoso.”

Albert en zijn fantastische band stonden in 2019 maar liefst 4 keer uitverkocht op Het Kleinste podium van Twente. We zijn zeer verheugd en trots dat hij De Cactus opnieuw opneemt in zijn volgende europese tour.

Maandag 6 april 2020, koffie klaar en Cactus open vanaf 19.30uur, showtime 20.30uur.

Voorverkoop €25,- start vanaf donderdag 17 oktober 21.00uur via Eventbrite.nl of aan de bar. Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €30,-

Foto: FrankWes.nl

Delen met vrienden

Artiesten

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen