€ 43,13

Let's start NOW

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Klooser

Stadsring 69

3811HN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als startende ondernemer komt er van alles op je af. Denk aan het bijhouden van je administratie, uren, juridische documenten, klanten vinden of branding. Hoe kan jij dit allemaal zo aanpakken zodat je een sterke basis legt voor jouw onderneming?

STRIVE helpt jou door dit allemaal een stuk duidelijker en makkelijker te maken!

Met de drie kernwaarden STRong, Inspire en moVE zet STRIVE zich in voor startende ondernemers, zowel mannen als vrouwen. Ons evenement ‘Let’s start NOW’ helpt jou de basis te leggen voor jouw onderneming, door middel van 4 masterclasses door professionals over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is dit het ideale evenement om te netwerken, door waardevolle connecties te leggen en kennis te maken met je eerste klanten of samenwerkingspartners. Aan het eind van de dag ga je naar huis met informatie, inspiratie, kennis en weet jij precies welke stappen je moet zetten voor jouw onderneming.

Ben jij klaar om in beweging te komen? Om jouw onderneming op de kaart te gaan zetten? Kom dan zaterdag 30 juni naar ‘Let’s start NOW'. Het evenement zal plaatsvinden in KlOOSER te Amersfoort. Deze locatie bevindt zich op loopafstand van het centraal station. Je koopt een dagticket, dus ook voor de lunch en borrel wordt gezorgd en zit bij de prijs inbegrepen!

2 van de 4 masterclasses die worden gegeven zijn al bekend!

In de eerste masterclass gegeven door ondernemerscoach Karlijn Kwint leer jij hoe je op een juiste manier doelen kunt stellen voor jou onderneming.

In de tweede masterclass gegeven door personal brand adviseur Fallon van Kuil leer jij hoe jij stap voor stap een goede branding strategie kunt maken.

Masterclass 3: wordt nog bekend gemaakt.

Masterclass 4: wordt nog bekend gemaakt.

De early bird kaartjes zijn nog verkrijgbaar t/m zondag 29 april. Dus sla nu je slag en ben erbij!

Zien we je daar?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Klooser

Stadsring 69

3811HN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen