€ 0 – € 1.255,82

Level 5 Marketing weekend (2 krachtige en waardevolle lanceerdagen)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Kom

Stadsplein 6

4331 LZ Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

TWEE KRACHTIGE LANCEER DAGEN. JE BOUWT EEN GEDETAILLEERD PLAN VOOR SUCCES, SPECIAAL VOOR JOUW BEDRIJF OP MAAT.

Van het vinden van je perfecte klant en hoe je marketing onderzoek doet, zodat je de exacte doelgroep vindt, die precies nodig heeft wat jij aanbiedt. En dan communiceren over dat ene probleem dat jij voor hen oplost.

We laten je zien, hoe je saaie voorstellen omvormt naar een mooi samengesteld product. Over het omvormen van wat je doet naar een product. Een mooi aanbod, met een helder resultaat en een duidelijke prijs. Het geeft kopers vertrouwen en het maakt dat prospects super graag met jou willen samenwerken en je creëert een specifieke markt.

Dan maken we een visueel model van je product. Een super krachtige manier om datgene wat je doet om te zetten naar een visuele versie van je product.

We laten werkelijk zien wat je in je advertentie moet zetten, de headline, de tekst en de afbeelding en hoe je dit opzet. Hoe je een simpele opt-in pagina opzet, één van de hoogste converterende pagina in de markt, op dit moment. We laten je zien hoe je een gekwalificeerde stroom van leads genereert.

Het zijn twee praktische, intensieve lanceerdagen. Het is hard werken, het is praktisch, niet een bak aan theorie en wij voor de groep saai vertellen wat je moet doen. Het is voor JOU dat jij weggaat met een helder en ingevuld plan en het gedaan krijgt!

https://businesssuccesformula.com/het-geheim-voor-een-constante-stroom-aan-leads/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Kom

Stadsplein 6

4331 LZ Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen