Gratis

Leven met Brel (UITVERKOCHT!)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Televisie-en theatermaker Michael Abspoel, bekend als ‘de stem’ van het tv-programma Man bijt hond, heeft al sinds zijn jeugd een grote passie voor Jacques Brel. Steeds waren er momenten waarop Brels muziek hem inspireerde, troostte of hem hielp om in zichzelf te blijven geloven.

Met zijn muziektheaterprogramma Leven met Brel brengt hij een ode aan zijn held. Niet met een programma over Brel, maar in de eerste plaats over de invloed die Brel op zijn leven heeft gehad. Door het vertellen van persoonlijke verhalen en anekdotes geeft Abspoel een extra lading aan de onvergetelijke liedjes van de Belgische chansonnier, die mede door zijn authenticiteit miljoenen mensen in de wereld wist te raken.

Leven met Brel roept bij het publiek de vraag op of het oeuvre van Jacques Brel ook voor hen misschien méér is dan een verzameling mooie chansons. Wat betekenen de grote Brel-thema’s vriendschap, vrijheid, liefde, jeugddromen en afscheid voor u?

Michael Abspoel wordt op de vleugel begeleid door de bekende jazz- en world music-pianist Marc Bischoff.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen