Meerdere data

Leven op jouw voorwaarden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bewustzijn School

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Krijg je hoofd, hart en handen (acties;-)) op één lijn.

Deze masterclass nodigt uit om jezelf te herkennen in anderen en anderen in jezelf, niets persoonlijk te nemen, integer te leren spreken, patronen te doorzien en de moed te (her)vinden om te gaan voor wat je het liefste wilt. Mijn intentie is het bewustzijn te vergroten, perspectief te bieden en je jezelf te laten (leren) voelen. Tools ten aanzien van keuzes maken, omgaan met verandering, mindset, de wet van aantrekking en betekenisvol leven vormen hierbij de rode draad.

Dit is iets voor jou als je:
-een frisse blik op situaties kunt gebruiken
-iets los hebt te laten
-iets anders wilt doen in/met je leven en niet weet waar te beginnen

Over Imke:

De vragen 'wie ben ik?' en 'waarom doe je wat je doet?' hebben mij van jongs af aan geïntrigeerd. Evenals de verbinding van lijf, geest en spirit. Het vormde de basis voor een oneindige ontdekkingstocht ten aanzien van het begrijpen van zowel anderen als mezelf. Inspiratie komt daarbij uit diverse disciplines. Zo heb ik een achtergrond in fysiotherapie (met de focus op psychosomatiek) en een grote interesse in psychologie, filosofie en oude wijsheidstradities.

Als grote reisfanaat, ‘minimalist’ en deels ‘digital nomad’ heb ik gewoond en gewerkt op tal van diverse plekken in de wereld en kwam ik onder andere van dichtbij in aanraking met de wijsheid van Tolteken.

Ik geloof niet in één waarheid. Wel geloof ik dat je door het ervaren van verschillende perspectieven dichter bij je eigen zelf komt. Je hoeft niet per se de halve wereld rond te reizen om vrijheid, innerlijke rust en groei in jezelf te ervaren. Zodra je inzicht krijgt in jouw eigen mentale & intuïtieve mogelijkheden, ga je patronen doorzien, doorbreken en ervaar je eenzelfde gevoel als tijdens een reis of een vakantie. Dát gevoel gun ik iedereen!

Heb je vragen? Contact me: info@imkevankuppeveld.com

www.imkevankuppeveld.com


Locatie

De Bewustzijn School

467 Keizersgracht

1017 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen