Leven vanuit jouw kracht

Venster Acties

Leven vanuit jouw kracht

Vandaag is een uitnodiging om naar binnen te gaan. Naar jouw hart. Om te luisteren wat jouw lijf je te vertellen heeft.

Door Miranda van der Ende

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 17 jun. 2023 22:00 - zo. 18 jun. 2023 16:30 CEST

Locatie

Zuiderlicht Centrum voor Bewust Leven 138-A Kloosterlaan 4811 EE Breda Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 18 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Vertrouw jij op jezelf? Of luister je meer naar de mensen om je heen? Durf je eigenlijk wel op jezelf te vertrouwen? Zoek je de bevestiging van de buitenwereld om je heen?

--Hoe ziet jouw leven eruit als je meer naar jezelf luistert? Misschien kom je er dan achter dat je meer andermans leven hebt geleid. Of jezelf voor een ander wegcijfert. Wat als je meer gehoor mag geven wat er binnen jou afspeelt. Want in jouw lijf zit een hoop wijsheid en dat wilt niets liever dan dat je luistert. Luister naar wat het jou te vertellen heeft.

--Wij herkennen het allemaal. Je zit in je hoofd. Je bent zo druk, dat je bijna niet meer voelt dat je een lichaam hebt. Een wandelend hoofd. Die maar door en door gaat.

--Vandaag is een uitnodiging om naar binnen te gaan. Naar jouw hart. Om te luisteren wat jouw lijf je te vertellen heeft. Om te ervaren welke kracht jij al bezit. Om te weten dat jij kan putten uit de kracht vanuit jouw familiesysteem. Je hoeft het niet alleen te doen. Maar je kan wel vertrouwen op jezelf.

--Hoe zou het voor jou voelen als je mag stappen in jouw 2.0 versie? De versie die JIJ wilt zijn. Wat houdt je dan tegen? Vandaag gaan we hiermee aan de slag. Zodat jij deze stap kan zetten.

Hi, ik ben Saar. Als coach is het mijn passie om jou in je kracht te zetten. Ik begeleid je graag door een veilige plek te bieden waar je naar jezelf kunt luisteren en om vanuit dat contact met jezelf weer de wereld in te stappen. Ik ontdek graag met je mee wat jouw lijf en intuïtie te zeggen hebben, wat jou kracht geeft en wat je te doen hebt. Zodat je weer kunt gaan stralen!

En ik ben Miranda. Tijdens mijn werk als transformatie coach begeleid ik vrouwen van droom naar actie. Om het vuur te voelen wat van binnen al brand. Dit doe ik door inzicht te geven in dat wat hun nog tegenhoud en dit om te zetten naar een blijvende verandering. Zodat jij een gelukkig leven vanuit jouw kracht en plek binnen het systeem kan leiden.

Deze dag word je helemaal ontzorgt. Met drankjes, hapjes en een heerlijke lunch.

Over de organisator

Georganiseerd door
Miranda van der Ende