Gratis

Levensecht-tour 2017 - Amsterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderkerk

Noordermarkt 48

1015 NA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na het succes van vorig jaar komt de ‘Levensecht-tour’ terug! We organiseren in oktober en november vier muzikale en inspirerende avonden met medewerking van onder andere:

Viool - Chloë Elsenaar
Orgel - Bastiaan Stolk
Piano/zang - Ronald Koops met Levensecht-band
Yess-tienerkoor o.l.v. Henriëtte Broekman
Spreker - Gert Hutten, directeur THDV
Presentatie - Simone Schoemaker, THDV

Tijdens de Levensecht-avonden kun je luisteren naar prachtige muziek en zingen we samen psalmen, waarvan sommige in een 'nieuw jasje' zijn gezet door collega Ronald Koops. Onze directeur, Gert Hutten, vertelt meer over ons missionaire werk. Cliënten die (drugs)verslaafd zijn geweest vertellen hun levensverhaal en familieleden vertellen de impact van het leven met een verslaafde.

We willen graag met elkaar danken, zingen en verwonderd raken over het werk dat God doet. Kom ook en laat je inspireren en verrassen! We hopen je te ontmoeten op een van deze bijzondere avonden!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tijden?
Het programma begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Rond 20.30 uur hebben we even een pauze en dan loopt het programma weer tot 22.00 uur.

Waar kan ik parkeren?
Er is voor de kerk gelegenheid om te parkeren, maar dit is wel betaald parkeren. Daarnaast bevindt de kerk zich in het centrum van Amsterdam en is het dus vaak druk. Wij adviseren je om met het OV/de trein te komen. De kerk is ongeveer een kwartier lopen vanaf Amsterdam CS. Of parkeer de auto in een van de parkeergarages in de stad, bijvoorbeeld de Oosterdok bij CS.

Hoe kan ik jullie bereiken als ik vragen heb?
Stuur ons een e-mail via communicatie@totheildesvolks.nl of bel met (020) 344 63 10 op maandag, woensdag of donderdagen. Vraag naar de afdeling Communicatie en geef aan dat u een (potentiële) bezoeker van de Levensecht-tour bent.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Je kunt het ticket afdrukken en meenemen of op je mobiel laten zien.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Nee. Als je niet kunt komen, hebben we liever dat je ons mailt. Dan kunnen wij de tickets verwijderen en mensen uit de wachtlijst een plek geven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noorderkerk

Noordermarkt 48

1015 NA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen