Gratis

Levensecht-tour 2018 Vriezenveen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schout Doddestraat 1

1 Schout Doddestraat

7671 GT Vriezenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na het succes van vorig jaar komt de Levensecht-tour terug in Bunschoten, Ede en Vriezenveen! Het thema ‘Rauwheid & Hoop in Verslaving’ is het uitgangspunt voor drie bijzondere avonden in het najaar van 2018. Gratis kaarten zijn vanaf 1 september te bestellen. En houd je van zingen? Zing dan mee op een van de avonden in ons projectkoor!

Tijdens de avonden wordt er een bijzondere reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van THDV. Ex-drugsverslaafde Jelmer en z'n zus Marije delen hun verhaal met ons en vertellen ons over hun leven en hoe ze konden breken met verslaving. Je kunt als voorproefje alvast luisteren naar de podcast van Jelmer en Marije. Of lees het interview met Jelmer in de Oogst, het magazine van THDV.

Ook is er volop ruimte om kennis te maken met onze lokale Waypointprojecten. THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen en is er muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Samen willen we danken, zingen en horen over het werk dat God nog steeds doet. Kom ook langs en laat je inspireren en verrassen. We hopen je daar te ontmoeten!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tijden?
Het programma begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur.

Waar kan ik parkeren?
In de wijk en de straten rondom de kerk.

Hoe kan ik jullie bereiken als ik vragen heb?
Stuur ons een e-mail via communicatie@totheildesvolks.nl of bel met (020) 344 63 10. Vraag naar de afdeling Communicatie en geef aan dat je een (potentiële) bezoeker van de Levensecht-tour bent.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Je kunt de tickets afgedrukt meenemen of laten zien op je mobiel.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Nee. Als je niet kunt komen, hebben we liever dat je ons mailt. Dan kunnen wij de tickets verwijderen en mensen uit de wachtlijst een plek geven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Schout Doddestraat 1

1 Schout Doddestraat

7671 GT Vriezenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen