Levensleschallenge masterclass: Hoe geef ik een goede levensles?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Novilo B.V.

400 Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In het kader van onze #levensleschallenge geven wij een gratis masterclass over het geven van een goede levensles.

Over dit evenement

Kom inspiratie opdoen, met ons van gedachten wisselen en andere leuke mensen ontmoeten die meedoen aan de levensleschallenge!

Ons doel: 10.000 levenslessen die dit schooljaar worden gegeven! Daarvoor zijn we op zoek naar 1000 onderwijsprofessionals die 10 levenslessen geven. En omdat wij weten hoe druk jij het al hebt, gaan we je helpen! Elke week krijg je van ons een gratis levensles - helemaal uitgewerkt van top tot teen. Het enige wat jij hoeft te doen is elke week je mail te openen en je favoriete les uit te kiezen!

Wil je ook eens meedoen aan een challenge die je wél haalt? Een challenge waarbij het grootste risico is dat je meer plezier in je werk krijgt en gelukkiger wordt? Dan is de #levensleschallenge gemaakt voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerkrachten die ook geloven dat geluk niet vanzelf uit de lucht komt vallen, maar dat je daar iets voor moet doen. En wij gaan alles doen om jou daarbij te helpen. Naast de uitgewerkte levenslessen, verzorgen we vier gratis events, kun je gave prijzen winnen en ontmoet je andere leerkrachten die ook levenslessen geven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Novilo B.V.

400 Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen