€ 10

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

cafe zaal brasserie De Wildeman

142 Hoofdstraat

2071 EL Santpoort-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor veel mensen (in rouw) kunnen de donkere maanden best een opgave zijn. Zo ontstond binnen ons team het idee, iets te organiseren om naar uit te kijken en mensen een fijne ‘beleving’ te geven.


Daad bij woord, daar zijn wij van!

Op zondag 11 maart ben je om 14.30 uur van harte welkom in de zaal van Café Brasserie De Wildeman. Hier wordt een mooie, gezellige en fijne middag georganiseerd voor iedereen die zin heeft in gezelligheid en even de gedachten op nul wil zetten. Een middag in het teken van licht, hoop, verbinding en een glimlach.

Er zal een inspirerende lezing worden gegeven door psychiater Bram Bakker over ‘vitaliteit en geluk’. Er is muziek van de lokale band GAAF!. Schrijver/dichter Marnix Pauwels zal voorlezen uit zijn gedichtenbundel. Om zomaar enkele onderdelen van de middag te noemen. Natuurlijk aangekleed met een drankje en een hapje.

Kom je? Leuk! Bestel dan je ticket via Eventbrite.
Om het voor iedereen toegankelijk te houden is de entreeprijs slechts op Euro 10,00 gezet.

Speciaal voor de families die Team Patty Duijn heeft mogen begeleiden de afgelopen jaren, worden er per gezin 4 kaarten gratis beschikbaar gesteld. Deze families kunnen zich aanmelden via een email aan levenslust@pattyduijn.nl met daarin genoemd de namen van de familieleden die zullen komen. Zij worden op de gastenlijst gezet.

Kortom een verwenmiddag speciaal voor jou, een middag in het teken van ‘Levenslust’ voor jong en oud. Daar wil je toch gewoon bij zijn? Laten we er samen een mooie 'belevenis' van maken!

Liefs,
Patty Duijn

Ps:
Iedere ondernemer die iets wil doneren voor in de‘Levenslust-verwentas’ kan zich natuurlijk bij ons aanmelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

cafe zaal brasserie De Wildeman

142 Hoofdstraat

2071 EL Santpoort-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen