€ 26,50

Levenslust: Zomerhitte, wat is dat?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Westend

Westlaan 41

Navigatieadres: Vergierdeweg 275, Haarlem (vanaf hier borden volgen Villa Westend)

1991 AL Velserbroek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Levenslust: het hele jaar door!

Het is misschien geen voor de hand liggende combinatie: iemand die professioneel begeleidingen doet bij leven en afscheid, en iemand die hulp probeert te bieden aan mensen die het leven niet meer zien zitten, maar toch: Patty Duijn en Bram Bakker houden erg van het leven, ook in die situaties dat het even helemaal niet meer leuk is. Situaties die ze in hun werk veelvuldig tegenkomen.

Onder alle omstandigheden uitzicht houden op de leuke kanten van het leven, dat is wat hen drijft. Ook als dat soms niet lukt...

Patty en Bram hebben nu de handen ineengeslagen en gaan proberen hun levenslust een formeel podium te bieden. Voor iedereen die interesse heeft in dit thema organiseren zij jaarlijks vier bijeenkomsten waarin het thema Levenslust wordt gekoppeld aan de seizoenen/fasen van het jaar. Steeds op zondag, van 10-13 uur.

Op zondag 9 september 2018 was de bijeenkomst:
Vallende bladeren, of niet?
De dagen worden korter, we zitten meer binnen en zien de winter naderen. Reden om bij de pakken neer te zitten, of juist niet?

Op zondag 2 december 2018 vervolgden we met:
Hoezo feestdagen?
Iedereen lijkt in de ban van de feestdagen, we worden verondersteld er naar uit te kijken. Hoe is dat voor iemand die dit niet zo voelt?

Op zondag 17 maart 2019 was er: Nog langere dagen?
Je sleept je de dagen door. En die worden almaar langer. Nieuw leven dient zich aan: narcissen en krokussen, kalfjes en lammetjes. Hoe kom jij weer tot leven?

Op zondag 16 juni 2019: Zomerhitte, wat is dat?
De meeste mensen zijn blij dat de zomer aanbreekt. Reizen, vakantie, etc. Maar wat als je er niet naar uitkijkt en er slechts tegen opziet?

Praktisch: de bijeenkomsten zijn voor iedereen. Kosten 25 euro per bijeenkomst. Afhankelijk van de belangstelling kiezen we ongeveer drie weken van tevoren een passende locatie in de regio Haarlem e/o. De catering wordt verzorgd: koffie, thee en een passende versnapering zijn voor onze rekening.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Westend

Westlaan 41

Navigatieadres: Vergierdeweg 275, Haarlem (vanaf hier borden volgen Villa Westend)

1991 AL Velserbroek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen