Gratis

Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centraal Station

stationsplein

1012AB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum

Over dit evenement

Leylijnen zijn krachtplaatsen. Volgens de literatuur over dit onderwerp is het merendeel van oude heilige plaatsen, oude kerken, tempels, kastelen, synagogen, hunebedden, etc. op leylijnen gebouwd. Ook heilige bomen staan vaak op leylijnplekken. Daardoor hebben dit soort plaatsen een magische uitstraling, waar je onder de indruk van kunt raken. Hun ouderdom gaat ver terug in de tijd, soms tot zelfs vóór de middeleeuwen. Mensen voelden door de eeuwen heen dat deze krachtplekken bezinning, verstilling, inspiratie, rust en troost konden geven.

Regelmatig maak ik een leylijnwandeling in het centrum van Amsterdam. Iedereen die daarin geïnteresseerd is, kan meewandelen. Het vertrekpunt is het Centraal Station. We komen langs de Sint-Olofskapel, de Oude Kerk, de Waag, de Nieuwe Kerk en meerdere plekken. Tijdens de wandeling zullen we op een aantal punten stilstaan. Door middel van een ons gevoelszintuig onderzoeken we of wij de energie van de leylijn kunnen voelen. Soms kan het gebeuren dat je een lichte tinteling in je hoofd krijgt of je kunt meer ruimtelijkheid en stilte ervaren.

Start locatie: Stationsplein, 1012 AB Amsterdam. In een groep kunnen ongeveer 3 deelnemers en de afstand onderling is 1,5 meter. Het exacte afspreekpunt volgt.

Heb je vragen, stuur dan een email naar: info@robnoord.nl (www.robnoord.nl)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centraal Station

stationsplein

1012AB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Rob Noord

Organisator van Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen