€ 10,96

Lezing 1. Voorbij Emoties

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Avanturijn

Voetiusstraat 3

3512 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit is de eerste van de serie van drie lezingen: 'Verlicht Je Leven - De Theorie en Praktijk van de 4 Fasen van Bewustzijn Ontwikkeling'
In deze lezing verdiepen we ons in de inhoud, dynamiek en ontwikkelingsvraag van de 2e Fase van Bewustzijn Ontwikkeling - de Psychologische. De 1e Autonome Fase (van 0 - 25 jaar) nemen we mee hier in mee.


VOORBIJ EMOTIES

In ons leven beginnen we na de 1e Autonome Fase als volwassenen met onze persoonlijke ontwikkeling, de eerste Fase waarin we daadwerkelijk bewust kunnen groeien. Deze Psychologische Fase bestaat uit ons bevrijden van ons emotionele zelf en zijn reactiviteit. Het gaat om het vergroten van ons zelfinzicht, en vaardigheden als communicatie, assertiviteit, zelfvertrouwen, en omgaan met angst, schuld en schaamte.

Centraal staat het onderzoek van ons emotionele zelf en haar schaduwkanten, en de nodige stappen om onze identificatie hiermee te overstijgen. Het is een doorgaans confronterend en taai, maar noodzakelijk deel van het hele Pad. Als we dit negeren of verwaarlozen dan heeft dat een remmende werking op onze bewustzijnsontwikkeling. We blijven dan geïdentificeerd en gefixeerd op hetzelfde niveau. Overigens wel erg populair, het grootste deel van de wereldbevolking bevindt zich in deze Fase, maar het is geen niveau waar je (ongemerkt) wilt blijven hangen.

NB. Als je al aan de lezing 'Je Bewustzijn Ontwikkelen Doe Je Zo!' hebt deelgenomen dan zijn deze lezingen een grote inhoudelijke verdieping per Fase.

Datum en tijden: 21 oktober van 14.00 - 17.00 uur. Inloop vanaf 13.45.
Plaats: Avanturijn, Voetiusstraat 3, Utrecht (bij de Dom)
Deelnemers: max. 24.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Avanturijn

Voetiusstraat 3

3512 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen