€ 0 – € 12

Lezing: Cybercrime door Dave Maasland

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In het nieuws hoor je er bijna dagelijks over: cybercrime. Gehackte computers, virussen, malware.... Je zou het idee kunnen krijgen dat de digitale wereld een levensgevaarlijke jungle vol cybercriminelen is.

Voor Dave Maasland van het ITSecurity bedrijf ESET is cybercriminaliteit dagelijkse kost. Na afloop van deze avond weet ook jij alles over digitale dreiging, tactieken van cybcercriminelen en preventieve maatregelen. Zo blijf je binnen je eigen digitale omgeving de cybercrimineel een stap voor. Want wanneer je weet hoe de aanvaller werkt, is het mogelijk een gedegen verdedigingstactiek op te stellen.

Deze lezing is interessant voor iedereen die digitaal actief is, óók wanneer je geen technische voorkennis hebt.

Dave Maasland
Dave Maasland (1990) is managing director bij ESET Nederland. Dit is één van de grootste ITSecurity bedrijven van Nederland en het merk ESET is wereldwijd vertegenwoordig. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar vooral mogelijkheden die de digitale wereld biedt.

Maasland: "IT en technologie zijn echt een passie van mij en het raakt me dat mensen daar angst voor hebben. Zelf kreeg ik mijn eerste computer op mijn zesde en maakte al snel kennis met het fenomeen ‘virus’. Gelukkig hebben we daar inmiddels goede software voor om dat te voorkomen. Techniek ontwikkelt zich iedere dag en kan ons nog ontzettend veel mooie dingen brengen.’’


De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen