Gratis

Lezing De boodschap van burn-out

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Broedplaats BOGOTÁ

79 Haarlemmerstraatweg

1165 MK Halfweg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Burn-out nodigt uit tot bezinning


Waarom krijg je een burn-out? Deze vraag stellen is nodig om te voorkomen dat je weer opgebrand raakt. Burn-out wil mijns inziens zeggen: Mens ken jezelf. Wees trouw aan je gevoel en intuïtie en aan wat voor jou belangrijk is. Doe waar je blij van wordt en energie van krijgt, werk dat past bij je talenten en drijfveren.

In mijn visie is het beantwoorden van de vraag ‘waartoe dient mijn burn-out’ een weg naar autonomie. Dit proces aangaan kost tijd en kan een verrijking van je leven zijn, persoonlijk en in het werk. Burn-out roept je op om je eigen weg te gaan.


Een leven met meer energie

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Ze willen voldoen.

Als je gevoelig én verantwoordelijk bent, geef je al snel meer dan je krijgt. Daarom is het nodig je energiehuishouding te onderzoeken, de balans tussen wat energie kost en wat energie geeft.

Als je je diepere drijfveren en verlangens volgt en doet waar je blij van wordt, krijg je energie. Als je deze energie volgt, kom je in je eigen levensstroom, gebeurt er wat de bedoeling is. En als je deze energie richt op voor jou zinvolle doelen, gaan dingen moeiteloos.

Lezing over de betekenis van burn-out

Ik wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om te leven vanuit hun gevoel en intuïtie. Want dat geeft energie, persoonlijke kracht en balans tussen hoofd en hart. Bezield werken geeft zin aan je leven. Zo krijgen we een wereld met meer liefde, harmonie en geluk.

Daarom geef ik enkele keren per jaar een lezing over mijn ervaringen met en spirituele visie op burn-out. Zo hoop ik mensen te inspireren en op weg te helpen naar meer betekenis en zin.

Overweeg je de Nooit meer burn-out training bij mij te doen? In de lezing vertel ik over mijn visie en aanpak en de opzet van de training, en kun je persoonlijk met mij kennismaken.

Datum

De lezing De boodschap van burn-out is op zondagmiddag 3 juni van 14.00 - 15.30 uur. De lezing is gratis.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Broedplaats BOGOTÁ

79 Haarlemmerstraatweg

1165 MK Halfweg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen