€ 2,50 – € 3

Lezing: De kracht van gedachten

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze interactieve lezing is de tweede in een serie van drie. Ze gaan over hoe je van jouw wensen werkelijkheid kunt maken.

In de eerste lezing heb ik verteld over een natuurlijk proces van creëren waardoor je met meer plezier en een grotere kans op succes op weg gaat. In deze lezing ga ik dieper in op een van de belangrijkste aspecten namelijk hoe je de kracht van jouw gedachten inzet in dit proces. In de derde lezing, die volgende week 7 februari plaats vindt, vertel ik over de kracht van jouw gevoelens en hoe je deze bewust kunt toepassen op datgene wat je wilt bereiken.

Deze en ook de volgende lezing zijn onafhankelijk van de anderen te volgen.

De kracht van gedachten
Over hoe je jezelf zo vaak tegenhoudt om te doen wat je graag wilt. Of het nou gaat om een reis maken, van baan veranderen of tegen een geliefde zeggen wat je op je hart hebt, we durven dit vaak niet. Er zitten allerlei mitsen en maren in ons hoofd die ons vooral vertellen wat we niet mogen of juist zouden moeten. Dan zakt de moed ons vaak al snel in de schoenen en doen we niet wat we zo graag willen of ons voorgenomen hadden. Herkenbaar?

In deze lezing, waarbij je zelf ook aan het ‘woord’ komt , vertel ik je over hoe je jezelf vrijer kunt maken om te doen wat je altijd al wilde, door je bewust te worden van de kracht van jouw gedachten.

Jouw gedachten worden namelijk gevormd door de filters waarmee je naar de wereld kijkt. Samen met de gevoelens die deze gedachten met zich meebrengen bepaal jij wat je doet of niet doet. Wanneer je je bewust wordt van deze filters kun je er ook andere voor in de plaats zetten. Heb je wel eens door een ‘roze’ bril gekeken? Hoe mooi was dat!

Vaak zeggen we dan dat het je overkomt en je er niet bewust voor kiest. Als het over verliefd zijn gaat is dat ook vaak waar maar als je nu weet dat je ook bewust je gedachten kunt kiezen dan kun je ook een andere wereld voor jezelf creëren! Met kansen en mogelijkheden waar jijzelf invloed op hebt.

Kom ontdekken hoe jij jezelf het groene licht kunt geven om te gaan doen wat je altijd al wilde doen en van jouw wensen werkelijkheid maakt.


Door: Brigitte van Beek
www.moed.training
brigitte@moed.training

De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen