€ 34,50

LEZING en TRAINING BETUWE: Je klacht als kans door arts en coach Juriaan Ga...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

't Klooster 5

4153 RR Beesd

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Huisarts Juriaan Galavazi houdt donderdag 17 mei een lezing over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten.

Wat heeft de klacht mij te vertellen?
Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometer
Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing én training leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

1. Je krijgt inzicht in de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte
2. Je krijgt 100% invloed op je fysieke en mentale gezondheid
3. Je leert jezelf op de eerste plek te zetten
4. Je krijgt handvatten hoe je jezelf in het dagelijks leven kunt begeleiden bij angst, twijfel, jaloezie en onzekerheid.
Het tweede deel van de lezing is volledig interactief. Er is mogelijkheid om je klacht of vraag in te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

Wanneer: donderdag 17 mei
Waar: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Betuwe
Aanvang: 19.30u (inloop vanaf 19.00u)
Ticket: €34,50 (inclusief thee/koffie)

Over Juriaan Galavazi (44)
Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

't Klooster 5

4153 RR Beesd

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen