€ 39,50

Lezing én Training: het gewicht van geluk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

FIER Bussum

Dr. Abraham Kuyperlaan 1A

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lezing én training: het gewicht van geluk
Als de weegschaal de graadmeter voor je geluk is ontstaat er al snel een spanningsveld met eten. Op wilskracht probeer je aan een plaatje van perfectie te voldoen, maar hoe harder je daarvoor vecht, des te moeizamer het gaat. Daarbij is afvallen meestal het zoveelste item op je veel te lange to do list en heb je er in de loop van de dag de wilskracht niet meer voor.
Hoe kan dit anders? Hoe maak je een einde aan dit gevecht tegen jezelf en creëer je een ontspannen relatie met eten? Hoe haal je jouw eigenwaarde en gewicht uit elkaar? En hoe val je af zonder obsessie of dieet?

Juriaan en Marjena nodigen je uit om samen bij deze vragen stil te staan en bieden je een andere benadering van jouw relatie met eten.
Eén die het hoofd niet direct zal begrijpen. Een weg van hart en buik. Een weg van mildheid, zelfrespect en zelfwaardering. Daarbij mag jouw verlangen nog steeds helemaal waar zijn. Het verlangen om er slank en fit uit te zien. In plaats van dat we weg gaan van de spanningen en het ongemak gaan we er volledig naar toe. Het risico op het falen in jouw verlangen zullen we recht in de ogen kijken. Je krijgt daarbij inzichten en handvatten hoe je jezelf kan begeleiden op de plek van het ongemak. Zodat je daar niet reflexmatig naar eten hoeft te grijpen, maar keuzes kan maken die daadwerkelijk goed voor je zijn. Dit maakt de kans op het realiseren van je verlangen groter en geluk weegt dan een stuk minder zwaar.

Jouw relatie met eten
Een geweldige relatie met eten voelt niet als volhouden, maar kalm en stabiel. De kunst is niet je te leren beheersen, maar leren hoe je onafhankelijk van eten plezier beleeft en gevoelens van ongemak verwerkt. Dat is ware vrijheid. Als je dit kan heb je geen wilskracht meer nodig.


Marjena Moll
Marjena Moll besloot, na een jarenlange strijd met eten nooit meer op dieet te gaan en te onderzoeken hoe je in een strijd met eten belandt en hoe je daar ook weer uitkomt. Ze las alles wat ze kon vinden over dit onderwerp en reisde er meerdere keren voor naar Amerika. Inmiddels begeleid ze met haar “Etenslessen” vrouwen bij het creëren van een geweldige relatie met eten, waardoor ze hun overgewicht verliezen zonder obsessie of dieet.

Juriaan Galavazi
Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

FIER Bussum
Aanvang: 19.00 uur
Start lezing: 19.30 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

FIER Bussum

Dr. Abraham Kuyperlaan 1A

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen