Gratis

Lezing Gelaatkunde in Maarheeze

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maarheeze

Kijkakkers 1

6026 Maarheeze

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 27 september organiseert Bibliotheek De Kempen een lezing over Gelaatkunde. De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheekvestiging in Maarheeze en begint om 19.30 uur.

Gelaatkunde: wat kun je zien aan het gezicht van een persoon?
Naar een mens kijken blijft altijd boeiend. Als je weet hoe je moet kijken dan is het gezicht een open boek. Het geeft veel informatie over de innerlijke belevingswereld van een persoon en het karakter dat men naar buiten wil laten zien.

Het gezicht is een dynamische weerspiegeling van het innerlijk
In de gelaatkunde is het gezicht een dynamische weerspiegeling van ons innerlijk. Het is te zien of iemand gelukkig is of niet en in tijden van stress kan het gezicht subtiele, maar toch zeer duidelijke signalen afgeven. Met deze nuttige informatie ziet men de geestelijke, emotionele en lichamelijke blokkades. Hoe beter we het individu kennen en/of ‘gelaatkundig zien’, des te beter kunnen we deze helpen en begeleiden.

Joyce van der Voort
Het mooie van gelaatkunde is dat iedereen het kan leren! Joyce van der Voort, gelaatkundig docent en spreker, vertelt tijdens haar lezing over hoe u zelf gelaatkunde toe kunt passen en deelt tips en ideeën. Ze legt uit hoe gelaatkunde inzichten kan geven en hoe het iemand kan helpen bij het maken van keuzes. Daarnaast kan het zelfs helpen bij het herkennen van de eigen valkuilen en het ontdekken van krachten om uw eigen koers in het leven te bepalen. Voor meer informatie zie de website van Joyce van der Voort, www.gelaatkunde.nl.

Nieuwsgierig?
Op woensdag 27 september om 19.30 uur is iedereen die meer te weten wil komen over gelaatkunde welkom voor de lezing bij Bibliotheek De Kempen in Maarheeze. Het bijwonen van de lezing is gratis. U kunt zich aanmelden via maarheeze@bibliotheekdekempen.nl of via (085) 7733282 / (085) 7733283.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maarheeze

Kijkakkers 1

6026 Maarheeze

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen