Lezing "Het brein en hoe die je gezondheid beïnvloedt"

Venster Acties

Lezing "Het brein en hoe die je gezondheid beïnvloedt"

Lezing "Het brein en hoe die je gezondheid beïnvloedt"

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Daan's Drogisterij 8 B Langewal 8401 DD Gorredijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Op woensdagavond 7 december gaat Henry van Mind Body Centrum Spirit lezing geven over het brein en het effect op je gezondheid.

Je brein is een belangrijk onderdeel van je lichaam. Wist je dat je brein wordt aangestuurd door je hart en niet andersom? En wat is het verschil tussen je bewuste, onbewuste en onderbewuste laag van je bewustzijn en welke hersengolven horen bij welke staat van bewustzijn? Emoties en gedrag zijn allemaal opgeslagen in je brein op basis van gebeurtenissen, ervaringen en/of trauma’s. Wat is het effect daarvan op je gezondheid en hoe kan je daar positief invloed op uitoefenen?

En wat kan een trancestaat op het diepste niveau van je onderbewustzijn doen om opgeslagen herinneringen en emoties los te laten of te veranderen? Het brein is in feite een biologische computer met heel veel programma’s die geladen zijn, maar als je programma’s kunt laden, kan je ze ook overschrijven. In deze lezing krijg je inzichten die een stap kunnen zijn naar bewuster leven met en vanuit je brein. En dat leidt naar positieve effecten op je gezondheid, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Wil je meer inzicht krijgen in hoe je bewuster met je brein kunt omgaan en inzetten? Kom dan naar deze lezing op 7 december van 19:00 - 21:00 bij Daan's Drogisterij. We verwelkomen je graag bij deze lezing op v.a. 18:45 met koffie/thee en iets lekkers.

PRAKTISCHE DETAILS:

Datum: Woensdagavond 7 december

Tijd: 19:00 - 21:00, inloop v.a. 18:45

Locatie: Daan's Drogisterij in Gorredijk (in de winkel)

Entree: Gratis

TIP: Als je elke dag gratis positieve energie kunt gebruiken, word dan lid van ons telegramkanaal https://t.me/MindBodySpiritCentrum voor lieve, leuke, vrolijke, spirituele, kunstzinnige en filosofische items, filmpjes en doordenkers.