€ 0 – € 12

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze avond voert Jan Terlouw je mee langs essentiële onderwerpen: de stormachtige technologische veranderingen, de bevolkingstoename, het steeds nijpender klimaatprobleem, de vluchtelingenstromen - waarvan in de loop van deze eeuw een grote toename wordt verwacht onder andere door het klimaatprobleem. Dit alles maakt een andere inrichting van de samenleving noodzakelijk.

Jan Terlouw is bekend als oud-politicus en als schrijver.

Terlouw begon zijn politieke carrière in 1967 voor D66, kwam in 1971 in de Tweede Kamer en werd in 1981 benoemd tot vicepremier en minister van Economische Zaken. Na een lange politieke carrière ging hij met pensioen.

Als schrijver heeft Terlouw vooral vele jeugdboeken op zijn naam staan, zoals de verfilmde Koning van Katoren, Briefgeheim en Oorlogswinter.

Vorig jaar verscheen Terlouw met een veelbesproken toespraak op de televisie, waarin hij inging op de staat van de huidige maatschappij, het milieu en de politiek. Zijn pleidooi: we moeten naar een politiek gebaseerd op vertrouwen.


De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.


Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen