€ 26,31

Lezing Juglen Zwaan "Eet je gezond in de supermarkt" op 10 januari 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant De Oude Pastorie Lisse

Grachtweg 2

2161 HN Lisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voedingsdeskundige en bekend spreker Juglen Zwaan inspireert ons om in het nieuwe jaar te starten met gezonde keuzes maken. Ook in de supermarkt! Lezing én compleet verzorgde avond met koffie/thee én Sharp Sharp proeverij!

""Waar moeten we rekening mee houden als we boodschappen doen? Jaarlijks komen er meer dan een miljoen medische onderzoeken uit, waardoor het een hele klus is om bij te blijven. Juglen maakt het je gemakkelijk door deze kennis kant-en-klaar aan te reiken en te vertalen naar de supermarkt. De meeste mensen zijn wel bekend met de nadelen van suiker en e-nummers, daarom gaan we in deze lezing een stapje verder. Naast dat je kennisniveau wordt opgeschroefd, zal Juglen je ook inspireren om met plezier gezonder te leven.""

Inloop 19.30u
Lezing 20.00-22.15u (incl pauze)
€ 25 incl koffie/thee én Sharp Sharp proeverij!

Exclusief € 1.31 reserveringskosten

Over Juglen Zwaan
Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Meer over hem en om zijn informatieve nieuwsbrief aan te vragen: www.ahealthylife.nl.

Over De Oude Pastorie
We organiseren deze lezing in een nieuw, sfeervol restaurant in een monumentaal pand in Lisse. Een mooie combinatie van oud en nieuw. De menukaart is verrassend, met biologische vega/n opties op de kaart. Een reden waarom ook zij zijn aangesloten bij Bewust Bollenstreek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Oude Pastorie Lisse

Grachtweg 2

2161 HN Lisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen