Lezing Karsten van Asdonk: Energie in Overvloed

Venster Acties

Lezing Karsten van Asdonk: Energie in Overvloed

Tijdens deze lezing neemt Karsten van Asdonk je mee in de wereld van vrije energie, de natuurkunde erachter en de rol van ons bewustzijn.

Door Nieuw-Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 18 jun. 2023 17:00 - 19:30 CEST

Locatie

Doopsgezinde Singelkerk Singel 452 1017 BM Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

In deze lezing neemt Karsten van Asdonk je mee in het fenomeen van vrije energie: energie vrij van vervuiling, vrij van beperking en vrij van macht. Technologieën die al meer dan honderd jaar geleden door tal van uitvinders zijn ontwikkeld kunnen zorgen voor een overvloed aan daadwerkelijk schone energie.

Overvloed is echter niet alleen een knap staaltje menselijke techniek. Het is de natuurlijke staat van het universum. Om dit in te zien – en om vrije energie te manifesteren – wordt gaandeweg duidelijk dat er een verruiming van ons bewustzijn nodig is.

De huidige energietransitie wordt gekenmerkt door prijzen die de pan uit stijgen, energiebedrijven die megawinsten boeken en ‘duurzame’ technologieën die op nieuwe manieren de natuur schade toebrengen. We wíllen wel van fossiele brandstoffen af, maar we blijven er toch nog decennia aan geketend.

En dat terwijl er al lang daadwerkelijke oplossingen voor het energievraagstuk bestaan – technologieën die ter plekke een overvloed aan energie kunnen opwekken. De energie wordt gewonnen uit een veld van energie dat in de kwantumfysica ‘nulpuntsenergie’ wordt genoemd. Dit is vrije energie: energie vrij van beperking, vrij van vervuiling en vrij van macht.

Het wordt tijd dat we ons bewust worden van het bestaan van deze baanbrekende technologieën. Nog belangrijker is het dat we ons bewust worden van wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Willen we echt de Noordzee vol zetten met windmolens? Of willen we een schone energiebron die overal en altijd kan worden ingezet? Deze kwestie van overvloed is een staaltje techniek, maar nog meer een kwestie van bewustzijn. Zijn we klaar voor de implicaties van deze technologie?

De lezing duurt 1,5 uur. Na afloop is er ruimte voor vragen. Ook is er de mogelijkheid om dan Karstens nieuwe boek ‘Energie in Overvloed’ (gesigneerd) aan te schaffen. Kosten: 20 euro cash of via overboeking - géén pin.

Achtergrond Karsten van Asdonk

Karsten studeerde biomedische technologie en toegepaste natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij toewerkte naar een specialisatie in nanotechnologie. Zijn grootste interesse lag echter altijd buiten zijn studie, in wat de gangbare wetenschap nog niet kan verklaren. Daartoe behoren onderwerpen als de verwevenheid van bewustzijn en materie, kwantumfysica, het UFO-fenomeen, spiritualiteit en natuurlijk vrije energie. Zijn missie is om de wetenschap weer te verbinden met spiritualiteit, en om bij te dragen aan technologieën die een wereld van vrede en overvloed mogelijk kunnen maken.

Meer informatie op: www.energyabundance.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
Nieuw-Amsterdam