Lezing Marijn Alons - Word beter in landschapsfotografie -  Groningen

Venster Acties

Lezing Marijn Alons - Word beter in landschapsfotografie - Groningen

Na deze lezing weet je hoe je betere landschapsfoto's maakt. Marijn leert je meer over het voorbereiden, fotograferen en bewerken.

Door Cameranu

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 1 apr. 2023 10:30 - 12:00 CEST

Locatie

Cameranu Groningen Meeuwerderweg 10 9724 ET Groningen Netherlands

Over dit evenement

Marijn Alons is professioneel fotograaf en vertelt je tijdens deze lezing hoe jij zelf ook betere landschapsfoto's kunt maken. Zijn herkenbare stijl kun je omschrijven als zacht, kleurrijk en toch rustig. Met zijn werk laat hij zien dat je overal in Nederland en het hele jaar door mooie foto's kunt maken. Als je maar op de juiste tijd op de juiste plek staat. Wil jij dit ook? Dan is deze lezing een aanrader!

Tijdens de lezing leert Marijn je stap voor stap hoe je 'betere' landschapsfoto's maakt. Beter is natuurlijk smaak gebonden en daarom gaat Marijn vooral in op de voorbereiding, techniek en het bewerken van je foto's. Zo kun je dit na deze lezing zelf in de praktijk toe gaan passen. Aan de hand van prachtige voorbeeldfoto's leer je meer over het inspelen op het weer, het vinden van de juiste locaties, cameratechnieken, compositie en bewerken van je beelden.

Over de organisator

Georganiseerd door
Cameranu

Uitverkocht