Lezing Monique van Genderen - Sfeervolle Macrofoto’s - Rotterdam

Venster Acties

Lezing Monique van Genderen - Sfeervolle Macrofoto’s - Rotterdam

Monique van Genderen vertelt je alles over macrofotografie tijdens deze lezing in Rotterdam.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

CameraNU.nl Rotterdam | Noord 156 Gordelweg 3038 GE Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Monique van Genderen is sinds 2010 werkzaam als fotograaf. Destijds startte ze haar eigen portret-fotostudio, die vanaf het begin een succes was. Ze heeft 11 jaar lang fulltime in haar eigen studio en daarbuiten gewerkt als portretfotograaf. Vanaf 2013 is Monique begonnen met het geven van fotografieworkshops. Iets wat ze enorm leuk vindt om te doen. Ze kan er zichzelf in kwijt, de rust vinden en tegelijkertijd de adrenaline zo nu en dan flink laten werken.

Momenteel richt ze zich volledig op haar fotoschool In2pictures, waarin ze mensen meeneemt naar natuurgebieden en workshops geeft. "Het is heerlijk om andere mensen deze prachtige passie bij te brengen." Ze probeert altijd wel een klein verhaaltje te vertellen met haar foto’s, je mee te nemen in haar eigen kleine magische wereld. Het is leuk om mensen te verbazen en te verwonderen. Maar de belangrijkste reden waarom ze fotografeert is toch echt omdat ze er zelf zielsgelukkig van wordt.

Macrofotografie is een zeer geliefde tak van fotografie. Monique wordt erg vrolijk van het vastleggen van mooie kleine onderwerpen. Soms heel duidelijk, soms meer abstract. Hoe je het ook vastlegt, de sfeer in een foto is het allerbelangrijkst. Soms nog belangrijker dan scherpte. Ze is dan ook geen macrofotograaf die het hele onderwerp van voor naar achter scherp wil hebben (uitzonderingen daargelaten), maar eentje die kijkt naar het totale plaatje en vaak is er in dat plaatje maar een heel klein percentage van de foto scherp vastgelegd.

Vind jij Monique haar stijl ook mooi of interessant, kom dan naar de lezing "Sfeervolle macrofoto’s" en ze vertelt je alles over het proces van het vastleggen van een sfeervolle zachte macrofoto!

Meld je gratis aan en kom kijken en luisteren naar Monique haar verhaal.

De datum van de workshop is verplaatst van 21 januari naar 25 februari.

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement