Lezing over ademhaling en het effect op je gezondheid

Venster Acties

Lezing over ademhaling en het effect op je gezondheid

Lezing "Ademhaling en het effect op je gezondheid"

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Daan's Drogisterij 8 B Langewal 8401 DD Gorredijk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Op woensdagavond 2 november gaat Ingrid van Mind Body Centrum Spirit lezing geven over je ademhaling en het effect op je gezondheid.

Je ademhaling is je verbinding met het leven, zonder ademhaling geen leven. Dat doe je automatisch, maar wat doet ademhaling in je lichaam? Wat zijn de gevolgen van een verkeerde ademhaling op je gezondheid? En hoe hebben emotionele blokkades invloed op jouw manier van ademhaling en dus gevolgen voor je gezondheid?

Ken je de symphaticus en parasymphaticus van je zenuwstelsel en wat de functie is op je lichaam in relatie tot je ademhaling? Wat zijn de effecten van verschillende ademtechnieken op je fysieke, emotionele en spirituele lichaam? En hoe kan je zelf meer aandacht aan je ademhaling besteden? Een korte ademanalyse tijdens deze avond geeft je een eerste indruk over een onderdeel van jouw ademhaling.

Wil je zelf ervaren hoe belangrijk je ademhaling is en hoe je die kunt bevorderen? Kom dan naar deze lezing op 2 november van 19:00 - 21:00 bij Daan's Drogisterij. We verwelkomen je graag bij deze lezing op v.a. 18:45 met koffie/thee en iets lekkers.

PRAKTISCHE DETAILS:

Datum: Woensdagavond 2 november

Tijd: 19:00 - 21:00, inloop v.a. 18:45

Locatie: Daan's Drogisterij in Gorredijk (in de winkel)

Entree: Gratis

TIP: Als je elke dag gratis positieve energie kunt gebruiken, word dan lid van ons telegramkanaal https://t.me/MindBodySpiritCentrum voor lieve, leuke, vrolijke, spirituele, kunstzinnige en filosofische items, filmpjes en doordenkers.

Gratis